No WŁAŚNIE zakończyli sprawę BEZPRAWNIE! Powodująć również celowo REPRESJE!
Ktoś musiał zakończyć , głosowali za praktycznie wszyscy pOSŁOWIE , wystarczy wejść na stronę sejmu i sobie zobaczyć, kto jest temu winny ...
Wszyscy politycy niezależnie od strony ...
Głosowanie swoją drogą, jeden z osłów skomentował to tak, że " nie czytamy wszystkich treści ustaw przed głosowaniem, mamy tu nadwornego archeologa i polecił żeby głosować za
ustawą więc zagłosowaliśmy"
no i mija kolejny tydz ,a pozwolenia jak nie ma tak nie ma. niby podpisane ale nie wiadomo co dalej,lasy milcza,wkz gdansk ma nik na karku czyzby stop poszukiwaniom?
U mnie minęły dwa tygodnie jak czekam, więc jeszcze mają czas. Ustawowo 30 dni na odpowiedź.
Wszystko zależy od człowieka, ludzie dostają zgody nawet po tygodniu a inni czekają i czekają...
shadows ja wyslalem w listopadzie zeszlego roku i mi napisali ze w tym tyg podpisza tylko ogranicza do 2021 roku ale na tym koniec zero dalszych wiadomosci
z drugiej reki sie dowiedzialem ze wkz gdansk ma NIK na karku i juz kilka osob i stowarzyszen czeka i czeka na pozwolenia z wkz,no ja czekan na lasy niby podpisane ale nic wiecej nie wiem
To dzwon, dopytuje. W tamtym roku jakbym nie katował wkz to pewnie dalej bym czekał. Swoją drogą co to ma znaczyć że lasy gdańskie mają przepis że 500zl gdzie podstawa prawna poparta jakaś ustawa?