Kącik spamera
-
- Porucznik
- Województwo: Mazowieckie
-
- Porucznik
- Województwo: Wybierz
Re: Nasze fanty przed i po...
A ja uważam, że warto poczytać ze zrozumieniem, co napisałem. Powtórzę:
"Dla mnie jest oczywiste, że jak jestem w stanie zrobić fanta w 10 minut i będzie wyglądał odpowiednio, to nie ma sensu się nad nim spuszczać i delektować dwa dni."
Jestem w stanie - ja, dla mnie nie ma sensu bym ja, nie major, bawił się tyle czasu, bo osiągam zadowalający mnie efekt w 10 minut. Nie czuję "smaku" konserwacji, tylko smak dobrze zrobionych eksponatów.
"Dla mnie jest oczywiste, że jak jestem w stanie zrobić fanta w 10 minut i będzie wyglądał odpowiednio, to nie ma sensu się nad nim spuszczać i delektować dwa dni."
Jestem w stanie - ja, dla mnie nie ma sensu bym ja, nie major, bawił się tyle czasu, bo osiągam zadowalający mnie efekt w 10 minut. Nie czuję "smaku" konserwacji, tylko smak dobrze zrobionych eksponatów.
- wolfram
- Generał Dywizji
Re: Nasze fanty przed i po...
A ja z kolei uwazam , ze kolega nie czuje "smaku" wogole !!Redmeer pisze:A ja uważam, że warto poczytać ze zrozumieniem, co napisałem. Powtórzę:
http://pl.wiktionary.org/wiki/arogancja
Pozdrawiam serdecznie
Wilki nie przejmują się tym co o nich sądzą barany...
-
- Porucznik
- żołnierzwyklęty
- Chorąży Sztabowy
Re: Kącik spamera
Redmeer pisze:Za to czuję elementarne zasady posługiwania się językiem polskim
Faktycznie. Idzie zrozumieć :
Redmeer pisze:Zasięgi ma bardzo dobre, tylko nie jest najprostszym w obsłudze wykrywaczem i zrozumienie jego specyfiki może zająć trochę czasu plus konstrukcje, mimo że coraz lepsza, zdecydowanie nie jest pancerna, choć wykrywacz dzięki temu jest ultralekki.
-
- Porucznik
- żołnierzwyklęty
- Chorąży Sztabowy
Przeczytaj raz jeszcze własne słowa.
Twoje "zdanie", moim skromnym zdaniem, jest wielokrotnie "rozłożone"
Ja tam jestem prosty chłopina, taki plebs i zapewne dlatego, nawet po długim trawieniu, ciężko mi zrozumieć Twoją wypowiedź.
Nie ucz innych, jeżeli sam nie umiesz
PS
Chyba sobie paskudzę życiorys
Twoje "zdanie", moim skromnym zdaniem, jest wielokrotnie "rozłożone"
Ja tam jestem prosty chłopina, taki plebs i zapewne dlatego, nawet po długim trawieniu, ciężko mi zrozumieć Twoją wypowiedź.
Nie ucz innych, jeżeli sam nie umiesz
PS
Chyba sobie paskudzę życiorys

- tisio
- Zasłużony
No i wyszło, że to ja nieumyślnie wsadziłem kij w mrowisko...A moim niewinnym celem było jedynie to, żeby zasugerować kol. Majorowi szybszy sposób na czyszczenie swoich łuskowych zbiorów, i zbiorów w ogóle, na których zdjęcia czekamy.Panowie - wypijcie sobie wirtualne piwko
i podajcie sobie na zgodę ręce
bo na pewno zamiarem Pana Redmeera nie było obrażenie Pana Majora 

Bóg, Honor, Ojczyzna
- vel skansen
- Porucznik
- żołnierzwyklęty
- Chorąży Sztabowy
- wolfram
- Generał Dywizji
Wybacz , ale nie mam w zwyczaju przerzucac sie slowkami . Chcialem tylko zwrocic Tobie uwage , ze przez Twoja impertynencje odszedl od nas nie jakis "major" (jak Ty piszesz) ale odszedl Pan Major .Redmeer pisze:Za to czuję elementarne zasady posługiwania się językiem polskim
Czlowiek legenda .Posiadacz ( nie wiem czy wiesz) imponujacej kolekcji . Czlowiek niezwykle zasluzony dla naszego forum . I co najwazniejsze czlowiek ktory cale swoje zycie poswiecil sluzbie Ojczyznie ! I teraz ciekawi mnie jedno ? Czym TY kolego wynagrodzisz NAM ta strate ??
Zaiste ... godne to funkcji jaka tu sprawujesz...
Wilki nie przejmują się tym co o nich sądzą barany...
- Green 66
- Chorąży Sztabowy
Spokój i rozwagę zachować polecam
. Wiem lato jest jakie jest , słabe nasłonecznienie pól buraczanych czkawką się odbije
Już wyjaśniam : buraki = cukier , cukier = destylaty , marnie nasłoneczniony cukier słaba księzycówka - to są problemy ludzkości a nie słowne kopi kruszenie 

- Wędrus
- Administrator
Panowieee.... bez zbędnego patosu. Major nie odszedł, zresztą jako jego sąsiad zobowiązuję się osobiście, że jakiem Wędrus-Wędrula! Majora nie puszczę stąd na krok 

"Prawdziwy Polak nie kradnie, tylko zdobywa w walce, konfiskuje albo rekwiruje"
- Wędrus
- Administrator
Green!!! Jadłem konserwę
handlujemy na całego 

"Prawdziwy Polak nie kradnie, tylko zdobywa w walce, konfiskuje albo rekwiruje"
- żołnierzwyklęty
- Chorąży Sztabowy
WreszcieWędrus pisze:Panowieee.... bez zbędnego patosu. Major nie odszedł, zresztą jako jego sąsiad zobowiązuję się osobiście, że jakiem Wędrus-Wędrula! Majora nie puszczę stąd na krok