AT PRO...

Wykrywacze metali marki Garrett
ODPOWIEDZ
grzecho
St. Szeregowy
St. Szeregowy
Województwo: Wybierz

Re: AT PRO...

Post autor: grzecho »

Panowie nie ma potrzeby unosić się, aby dosadnie przedstawiać swoje racje. Wiem, że każdy ma własne subiektywne odczucia ale piszmy o nich może mniej emocjonalnie :)
A wracając do tematu wątku pozwolicie, że zapytam o różnice tym razem pomiędzy At Pro a polskim wynalazkiem Rutus Argo v3. Ponoć jest to "kopia" White's-a ale na ile udana? I jak wygląda sprawa z serwisem At Pro?
Awatar użytkownika
Arkadiuszzdanowicz
ST-PLUTONOWY
ST-PLUTONOWY

Post autor: Arkadiuszzdanowicz »

At Pro jest idealny na kolor , wyciągam monetki z 30 cm bez problemu a z militarką też sobie poradzi tylko trzeba się go nauczyć. Niedawno chodziłem po terenie na którym było kilka osób z wykrywkami i czyściłem po nich, więc pytanie jaki mieli sprzęt? Ja jestem zadowolony , i jak na tą chwilę nie myślę o zamianie, ewentualnie poeksperymentuję z inną cewką.
Może i jest lepszy sprzęt, ale wydaje mi się że nie ma idealnego. Chętnie bym się spotkał z kimś aby porównać At PRO z innym wykrywaczem.
Shelton
KAPRAL
KAPRAL

Post autor: Shelton »

Inna cewka nie ma sensu. Zacznij szukać w rzekach, strumieniach, przy przeprawach, na plaży w wodzie. To jest kolejna zaleta ATPRO.
mariusz1972
St. Szeregowy
St. Szeregowy

Post autor: mariusz1972 »

Witam!
Dlaczego myślisz, że inna cewka nie ma sensu?Standardowa cewka jest dobra ale kiepsko sobie radzi na zaśmieconym terenie ,ma wolny czas reakcji o szukaniu nią w wodzie już nie wspomnę :detektyw: .
Pozdrawiam.
Garrett At Pro Nel Hunter,Nel Sharpshooter,Nel Tornado ,Garrett Propointer.
Shelton
KAPRAL
KAPRAL

Wystarcza w zupełności możesz spróbować mniejszą wersję, ale szczerze powiedziawszy mam małą snajperkę i użyłem ją tylko raz przez ostatnie dwa lata. Lepiej się skoncentrować na poszukiwaniu nowych miejsc.
Awatar użytkownika
Arkadiuszzdanowicz
ST-PLUTONOWY
ST-PLUTONOWY

Post autor: Arkadiuszzdanowicz »

Nie szukałem w wodzie, ale po zaśmieconych polach chodziłem i wykopywałem to co mnie interesowało więc wydaje mi się że nieżle spisuje się w takim terenie. A co do nowych miejsc , to trzeba szukać coraz dalej.
Shelton
KAPRAL
KAPRAL

Dokładnie sztuką jest odszukanie miejscówki, wydarzenia historycznego, analiza danych, opisów zdarzeń. Wiele osób myśli: kupię wykrywacz i będę miał wyniki, niestety ta reguła zupełnie się nie sprawdza. Jest z goła odwrotnie. Oczywiście zawsze znajdą się farciarze, którzy mają większe szanse, ze względu na lokalizację.
mariusz1972
St. Szeregowy
St. Szeregowy

Post autor: mariusz1972 »

Witam!
Miejscówka jest ważna to oczywiste, ale jak jest zaśmiecona żużlem ,magnetycznymi kamieniami drucikami oraz blaszkami cynkowymi to już wtedy w grę wchodzi wyższa szkoła jazdy, aby wyłuskać małe denarki (pomorskie). I wtedy dopiero wychodzi charakterystyka cewki na takich miejscach i niestety cewka standardowa nie sprawdza się na takich miejscach .
Pozdrawiam.
Garrett At Pro Nel Hunter,Nel Sharpshooter,Nel Tornado ,Garrett Propointer.
Shelton
KAPRAL
KAPRAL

Jedyny wykrywacz który znam i który nie ma problemu ze śmieciami to Vista Gold. Żadna ilość śmieci nie przykrywa dobrego sygnału. Niestety sprzęt za 8000pln Minelab 3030 już sobie z tym nie poradził. Wszystko zależy. Bardziej to kwestia filtrów - samego sprzętu, ale fakt cewka może być ułatwieniem.
damianekstn
Porucznik
Porucznik

Post autor: damianekstn »

Mysle,czytam,pisze i nie moge sie zdecydowac.At pro 11",Delta 4000 13" czy Proxima? Chodzi mi glownie o zasieg.Ktory lepszy?
Shelton
KAPRAL
KAPRAL

Proxima. Sam mam AT.
Awatar użytkownika
Bartas72
St. Szeregowy
St. Szeregowy
Województwo: Wielkopolskie

Post autor: Bartas72 »

Witam!
Jestem nowy na forum więc chciałem się ze wszystkimi serdecznie przywitać ;) !

Aktualnie posiadam ACE 250 i chcę się przesiąść na Garretta AT PRO. To dobry pomysł ? AT PRO przyniesie zauważalną różnicę ? Nastawiam się na drobnice ,śmigam głównie po lasach. :) :)
"Zawsze dumny wielkopański. To jest siódmy DAK poznański"
Shelton
KAPRAL
KAPRAL

Będzie ci o tyle łatwo, że to zbliżona konstrukcja. Mocniej rozbudowana i poprawiona. Osiągi na pewno nieco lepsze. Dobry pomysł.
Awatar użytkownika
Bartas72
St. Szeregowy
St. Szeregowy
Województwo: Wielkopolskie

Post autor: Bartas72 »

Dziękuję za szybka odpowiedź !
"Zawsze dumny wielkopański. To jest siódmy DAK poznański"
polch
ST-PLUTONOWY
ST-PLUTONOWY

Post autor: polch »

Przesiadłem się z 350 na AT i różnica jest, oczywiście na korzyść At.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Garrett”