Cześć,
Czy po ostatnim zlocie w 2019r ktoś z Was nie zabrał na przechowanie Naszych banerów z forum? Ani Jarek, ani Marek, ani ja ich nie mamy
Pozdro !
UWAGA! UWAGA!
Pragnę z tego miejsca gorąco przeprosić mojego Przyjaciela AGRAWĘ za sugerowanie, iż to on nie wie gdzie są banery.
Otóż po ostatnim zlocie, nadmiar imperialistycznego napoju przyćmił mój umysł w związku z czym zapomniałem, że to ja zabrałem banery po zlocie.
Przyjacielu Przepraszam!!!
Ps. Banery były w worku z liną do przeciągania
These users thanked the author Yarek vel KIM for the post (total 3):
To co wyście tam pili ,zresztą nie każdy ma głowę do tych trunków sam musze to przyznać .
Ważne że się znalazły
I przyszło nam spoczywać na tym wzgórzu bracie,wśród buków i jodeł czekając chwili gdy powstaniemy na ostatni szturm,szturm do bram Piotrowych .... M.W
Mareczku najlepsze z tego wszystkiego to były flaczki na następny dzień
Wszystkie prezentowane przedmioty zostały znalezione podczas rodzinnych spacerów na giełdach i targach staroci ,nie zostały w żaden sposób namierzone oraz wydobyte za pomocą wykrywacza metali czy podobnych urządzeń.
Wszystkie prezentowane przedmioty zostały znalezione podczas rodzinnych spacerów na giełdach i targach staroci ,nie zostały w żaden sposób namierzone oraz wydobyte za pomocą wykrywacza metali czy podobnych urządzeń.
Aj , tam od razu zwalacie na alkohol . Przecież wiadomo było że w niedzielę wyjeżdżamy i nikt nie pił , chyba że colę. Diabeł zamiótł banery ogonem i tyle.
...Ale nie depczcie przeszłości ołtarzy,
Choć macie sami doskonalsze wznieść;
Na nich się jeszcze święty ogień żarzy,
I miłość ludzka stoi tam na straży,
I wy winniście im cześć!
A.Asnyk