Pozostawiłabym napis "LIPOWIEC `21" i wstawiła adres strony naszego forum a resztę usunęła.
Dziękuję za sugestię.
Foto niestety zostaje obowiązkowo z racji najstarszego wiarusa. Chyba, że więcej osób ma inne zdanie
A strona www jest nie potrzebna dla foto pułapek
Ostatnio zmieniony 18 mar 2021, o 19:54 przez rakieta, łącznie zmieniany 1 raz.
Witejcie. Moim skromnym zdaniem przód koszulki jest fajny a co do tyłu to skłaniałbym się raczej do samego napisu Lipowiec 21 lub tak jak sugeruje Jaskółka Lipowiec 21 i pod spodem delikatny adres forum lub bez. Ten szwej jest fajny ale bardzo oklepany. A poza tym wygląda to tak jakby ktoś założył koszulkę tył na przód. A co do foto pułapek to logo na piersi i tak bije po oczach.
Pozdro Rakietior
Witejcie. Moim skromnym zdaniem przód koszulki jest fajny a co do tyłu to skłaniałbym się raczej do samego napisu Lipowiec 21 lub tak jak sugeruje Jaskółka Lipowiec 21 i pod spodem delikatny adres forum lub bez. Ten szwej jest fajny ale bardzo oklepany. A poza tym wygląda to tak jakby ktoś założył koszulkę tył na przód. A co do foto pułapek to logo na piersi i tak bije po oczach.
Pozdro Rakietior
Piotruś to nasze logo też jest fajne i oklepane i to bardziej niż ten szwej.
Czekam dalej na propozycje.
A mi się podoba koszulka z logo z przodu i tylko z przodu bez lipowiec, bez szweja bez rakiety
Logo z przodu w zasadzie też można odpuścić. Będzie wtedy normalna koszulka, do kościoła, na zakupy do Biedronki, taka nic nie pamiątkowa, lepiej się będzie prasować i w ogóle legancka. Rakieta da link do sklepu i każdy sobie zamówi, to bardzo uprości sprawę.
Żaden z obiektów prezentowanych na zdjęciach nie został przeze mnie zlokalizowany ani wydobyty z wykorzystaniem wykrywacza metali bądź innego urządzenia lub narzędzia. Przedstawione sceny i ich opisy są jedynie zaimprowizowanymi rekonstrukcjami.
Żaden z obiektów prezentowanych na zdjęciach nie został przeze mnie zlokalizowany ani wydobyty z wykorzystaniem wykrywacza metali bądź innego urządzenia lub narzędzia. Przedstawione sceny i ich opisy są jedynie zaimprowizowanymi rekonstrukcjami.