@Wacław jak nie lubisz płci pięknej to dla ciebie też coś mam żebyś pocieszył oko
Igła to nie tak jak myślisz , źle odczytałeś mój wpis,(lubię płeć przeciwną i to bardzo),ale jak sam tytuł wątku wskazuje to miały być kawały "tylko kozaki jak sam założyciel tematu Yukon napisał" a poziom niektórych wpisów jest sporo poniżej tego wymogu.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Zakrzu dobre. Ja już takiego problemu nie mam wręcz przeciwnie: "to kiedy zlot ?" a w Bieszczady z twoimi kolegami to kiedy jedziemy żebym mogła urlop zgłosić" I jak sami wiecie jest niepocieszona jak termin spotkania z Wami koliduje z jej pracą i jestem sam.
Igła napisał "@Wacław jak nie lubisz płci pięknej to dla ciebie też coś mam żebyś pocieszył oko "
Igła to nie tak jak myślisz , źle odczytałeś mój wpis,(lubię płeć przeciwną i to bardzo),ale jak sam tytuł wątku wskazuje to miały być kawały "tylko kozaki jak sam założyciel tematu Yukon napisał" a poziom niektórych wpisów jest sporo poniżej tego wymogu.
[/quote]
Po przeczytaniu, oglądnięciu powinniśmy zrywać boki że śmiechu.
Wszystkie prezentowane przedmioty zostały znalezione podczas rodzinnych spacerów na giełdach i targach staroci ,nie zostały w żaden sposób namierzone oraz wydobyte za pomocą wykrywacza metali czy podobnych urządzeń.