Brak słów
-
- Pułkownik
- Województwo: Wybierz
Re: Brak słów
Brak wyników przed końcem roku?To je robią.Ale bandzior już się boję:)))))Nasza dzielna melicje sie spisała:)))))
-
- Kapitan
- PINGWIN
- Generał Broni
- Województwo: Lubelskie
Szkoda gadać,prawie każdy z forum ma takie skarby w domu, bo wie że nie podlegają pod ustawę, wkur...mnie tylko że wypisują takie głupoty w mediach.
"Śmierć żołnierza jest święta,
Łamie nakaz nienawiści.
Przyjaciel i wróg, już wolni od ran
Są warci tej samej miłości i chwały"
K. Lipiński
Łamie nakaz nienawiści.
Przyjaciel i wróg, już wolni od ran
Są warci tej samej miłości i chwały"
K. Lipiński
-
- Pułkownik
PINGWIN - ja skarbów w domu nie mam oprócz bimbru ale zaraz go zutylizuję:)))a efekty dzielnych panów sa jakie są opłakane:)))Dostali podwyżkę więc się wykazują:)))Zarzuty padną co mu zrobią za puste?Tylko papugę trzeba.Przeca znalazł na polu podczas wykopków ziemniaków
)To zabronione?:)))

-
- Pułkownik
media po to są by szukać sensacji.o czym bedą pisać? ze sasiad sasiada opluł?to się nie sprzeda:))Muszą być drastyczne bandzior( szedł ulicą .strach się nie bać) , niewypały( we łbach) - pewnie mafia:)))A swoją drogą teraz zamachu na dzielnych ponoć są , to żeby nie w....ali jakieś ustawy .ale gazu zakazą?:)))Czy dzielnym melicjatom mało podwyżki?tak się narażaja że rece opadaja:))Niech łapią jakiś prawdziwych bandziorów ,ale do tego trza mieć jaja:))
-
- CHORAZY
- Brodkasz
- ST-KAPRAL
Nie wiem w czym rzecz. Gościu był poszukiwany, miał przy sobie amfetaminę, mieli go puścić ? Jeżeli to jest człowiek niewinny to co trzeba zrobić by być uznanym za winnego ?
-
- Kapitan
Co do posiadania narko to temat jasny. Ale panowie kolega miał 7 dni do odsiadki za grzywnę. Teraz dzięki tej sytuacj zatrzymania tego złomu ma sanki na śledczym około roku pewnej puchy nim biegły se stwierdzi ze to złom. Więc jest to typowe zatrzymanie żeby komus dowalic
- nytu
- ST-SIERZANT
- Województwo: Małopolskie
-
- CHORAZY
Ale chyba narko nikt tutaj nie neguje nie nasz temat. Rzecz sie rozchodzi o skorupy i artykuł
- slawek153
- Generał Dywizji
- Województwo: Mazowieckie
- Imię: Sławek