Jesteś bardzo skromnym człowiekiem, dlaczego nie pokazałeś swojego manlichera?. Jestem pod ogromnym wrażeniem, zrobić replikę metalową takiej sztuki to jest COŚ. Jeśli mogę cię prosić, bądź tak dobry i wyślij mi swoje plany tej broni. Ja szukałem w sieci ale rewelacji brak. Nie da się zrobić czegoś bez dokładnych planów. Twoje dzieło jest naprawdę niesamowite i to jeszcze w metalu. Ja sam co nieco już zrobiłem i wiem jak jest trudno osiągnąć taki rezultat. Drewno-rewelacja, jakiej bejcy używałeś, czy dałeś lakier czy wosk. Jeszcze raz proszę o plany. Pozdrawiam.TADBI
Następna dłubanina w papierze.Szpachlowanie nie za dokładne, bo i tak hełm pójdzie na zmarnowanie za niedługi czas, jako że jest to zabawka dla 7-letniego chłopca Myślę o namalowaniu biało-czerwonego paska, żeby wyglądał jak małego powstańca Do tego może jeszcze orzełek
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Kolejne małe kroczki w temacie URa.Tak na 100% to jeszcze nie jest gotowy element, bo czeka go doszpachlowywanie, ale już nareszcie jest Sprężyna zrobiona z piły - słabiutka, ale działa.
Extra,nie łam się przecież nie będziesz z tego strzelał
Ale masz oryginalne wnętrze.......ile ja tego rozdałem,a dziś nie mam ani 1 sztuki.
Może coś z wiosną?
Kolejne " alimenty " Ura gotowe.Co prawda brakuje im jeszcze do wyglądu końcowego, ale najważniejsze, że do przodu z robótką... Lufa z rurki od centralnego - akurat to fi