O taki filmowy bzdet, nic nie przekłada sie na realia, nawet sceneria - przykładowo jakim cudem pojazd SG jadac w rejonie Leska nagle wyjeżdża z pod Tarnicy
bon- Bardzo się mylisz co do Gór Wałbrzyskich i Sowichb0n pisze: ↑6 gru 2019, o 22:02Może się mylę, ale czy Bieszczady nie są ostatnimi czasy przeładowane turystami? Byłem tam parę lat temu i "w środku gór" nie było gdzie zaparkowaćJako punkt odniesienia mam Góry Wałbrzyskie i Sowie, gdzie często idąc szlakiem nie widzę innych ludzi. Może po prostu miałem pecha, ale na prawdę słabo to wyglądało…
- no to mam wybitne szczęście do Sudetów lub pecha do Bieszczad
Tak, to całkiem co innego, ale dla miłośników wszelkiego typu sztolni i innych dziur w ziemi, jest to chyba najciekawszy region w Polsce.
Tak z czystej ciekawościb0n pisze: ↑9 gru 2019, o 01:44- no to mam wybitne szczęście do Sudetów lub pecha do BieszczadOstatni wypad do grzmiącej, ze spacerem po okolicznych górkach - ilość turystów na szlaku: okrągłe 0
I to podczas bardzo ładnej pogody, jaką mieliśmy w październiku.
Tak, to całkiem co innego, ale dla miłośników wszelkiego typu sztolni i innych dziur w ziemi, jest to chyba najciekawszy region w Polsce.
- przystanek w drodze na rodzinną imprezę, taki pół-spontan można powiedziećTak z czystej ciekawościTwój wypad to spontan? czy może organizowany przez pana Dariusza?