Minął rok.

Nasza pasja w prasie, literaturze, filmach...
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
luger1979
St. Chorąży Sztabowy
St. Chorąży Sztabowy
Województwo: Śląskie
Has thanked: 18 times
Been thanked: 73 times

Minął rok.

Post autor: luger1979 »

These users thanked the author luger1979 for the post (total 3):
DEXsiwy_xbakłażan
Rating: 16.67%
THC
Awatar użytkownika
propranolol
ST.SIERZANT-SZTABOWY
ST.SIERZANT-SZTABOWY

Re: Minął rok.

Post autor: propranolol »

Super artykuł, szkoda tylko że to i tak nic nie zmieni ale cóż......mamy jak mamy dzięki wiadomo komu P.. a teraz nawet jak się opcja zmieni to nikt nie będzie myślał o tym by ten przepis zmienić.
To znaczy tak niewiele, prawie nic
W półmroku, monety błysk
Awatar użytkownika
morgan
SIERZANT
SIERZANT
Województwo: Podkarpackie

Post autor: morgan »

Święta prawda :mur: :mur: :mur:
Awatar użytkownika
przemq
Porucznik
Porucznik
Województwo: Wybierz

Post autor: przemq »

Dlaczego? Bo kilku psychicznie niezrównoważonych tumanów uznało, że metoda ZOMO jest najlepsza
Stare metody są najlepsze, no i praktyka już jest więc po co zmieniać? :spoko:
https://www.youtube.com/watch?v=2uYgBBhaUr4&index=1&list=LLYAPZm5Y5ZIHTFeL65tKueQ
marecki
ST-SIERZANT
ST-SIERZANT
Województwo: Świętokrzyskie
Has thanked: 12 times
Been thanked: 11 times

Post autor: marecki »

Sorry!!-Kuzwa!-czy wyście się dorobili-"majatku" na chodzeniu z wykrywaczem?- Ile zgłoszono niewybochow. co nikogo to dotychczas nie interesowało. A nagle stanowiska "archeologiczne"-Tak mam szacunek do historii Ale---!!- mój znajomy już nie żyjący gościu osobiście zakopywal Niemców. w jednej mogile co kilkakrotnie to zgłaszał by się ktoś zainteresował --bez odzewu -zabrał to ze sobą. Chore umysły--20 -lat bawię się w robienie wykrywaczy ,laze kiedy mam czas i chęć nie dla zysku tylko przyjemności. A swoje pole kolegi sąsiada będę kopał bez zezwolenia!!!--Mam Zakopanego konia który padł że starości -na swej działce zgłoszę !!-może to dinozaur?-!Chore!-żal pisać przed Nowym rokiem bo mnie posadza na sylwestra jak kiedyś na 3-miechy za jazdę na rowerze po pijaku 0,5promila Strach się bać!!!-
These users thanked the author marecki for the post:
przemq
Rating: 5.56%
Awatar użytkownika
przemq
Porucznik
Porucznik

Post autor: przemq »

marecki pisze:
28 gru 2018, o 17:25
Sorry!!-Kuzwa!-czy wyście się dorobili-"majatku" na chodzeniu z wykrywaczem?- Ile zgłoszono niewybochow. co nikogo to dotychczas nie interesowało. A nagle stanowiska "archeologiczne"-Tak mam szacunek do historii Ale---!!- mój znajomy już nie żyjący gościu osobiście zakopywal Niemców. w jednej mogile co kilkakrotnie to zgłaszał by się ktoś zainteresował --bez odzewu -zabrał to ze sobą. Chore umysły--20 -lat bawię się w robienie wykrywaczy ,laze kiedy mam czas i chęć nie dla zysku tylko przyjemności. A swoje pole kolegi sąsiada będę kopał bez zezwolenia!!!--Mam Zakopanego konia który padł że starości -na swej działce zgłoszę !!-może to dinozaur?-!Chore!-żal pisać przed Nowym rokiem bo mnie posadza na sylwestra jak kiedyś na 3-miechy za jazdę na rowerze po pijaku 0,5promila Strach się bać!!!-
Spokojnie wodzu, szkoda nerwów :popijawa:
https://www.youtube.com/watch?v=2uYgBBhaUr4&index=1&list=LLYAPZm5Y5ZIHTFeL65tKueQ
Awatar użytkownika
Dżulka
Generał Broni
Generał Broni

Post autor: Dżulka »

Wiecie dlaczego nie biadolę ? Bo mi wstyd za siebie i nas wszystkich.100 tyś pasjonatów tematu ,a do PZE przystąpiło 1500. Kto będzie rozmawiał poważnie z "garstką" i chciał wyjść nam na przeciw ? Sami jesteśmy sobie winni. Hejtem niestety nic nie zmienimy.
"Idź przez życie z podniesionym czołem, a nie z zadartym nosem." Magdalena Samozwaniec.
Awatar użytkownika
majsterPK-1
ST-KAPRAL
ST-KAPRAL
Województwo: Pomorskie

Post autor: majsterPK-1 »

I tu koleżance trzeba przyznać rację, z obserwacji na kilku forach z komentarzy pod filmikami różnych osób na YT można spotkać się z masą krytyki wobec PZE a raczej jego założycielom oraz prezesowi, nie usprawiedliwiając nikogo, nie zmienia to faktu że grupa osób( PZE ) oraz stowarzyszenia które zrzesza ma większe przebicie i prubuje ruszyć co kolwiek w temacie a większa część naszego środowiska anonimowo oskarża i zarzuca samemu nie robiąc nic
Awatar użytkownika
luger1979
St. Chorąży Sztabowy
St. Chorąży Sztabowy

Post autor: luger1979 »

Myślisz że gdyby do PZE zapisało się 100 tyś ludzi, prawo zmieniłoby się na lepsze? Chyba nie. W Polsce nie jeden już próbował działać na rzecz poszukiwaczy, ale do tej pory nikomu się to nie udało. Kilku ludzi z archeo jak widać bardzo dobrze to wszystko blokuje.
THC
Awatar użytkownika
majsterPK-1
ST-KAPRAL
ST-KAPRAL
Województwo: Pomorskie

Post autor: majsterPK-1 »

No właśnie o to chodzi, grupa 1.5 tyś a choć by 10tyś to już różnica no i jakiś jeden procent wyborców. Tak jak napisała koleżanka po wyżej i sam przyznałeś że nie jeden prubował ale nie prubowali wszyscy na raz
cx maniak
Chorąży Sztabowy
Chorąży Sztabowy
Województwo: Podlaskie
Imię: Tadeusz

Post autor: cx maniak »

Jak juź pisalem nie raz, teraz jest już posamiatane. W tej chwili to chyba pozostaje tylko wyjść na ulice w sile kilku tysi ludzi i zablokować autostradę, albo główne ulice w Wawie, Sejm itp. Kilka grup zawodowych przecież ugrało w ten sposób korzystne dla siehie zmiany. Wątpię czy salonowe rozmowy PZE dadzą jakiś pozytywny skutek. Czekać tylko jak za posiadanie wykrywacza do lochu będą zamykać.
Pozdrawiam Noworocznie.
Edek HM, Chance PI, Kret 2, Fortuna-M na ukończeniu, Quasar ARM .
ODPOWIEDZ

Wróć do „Media i literatura”