Ach Ci bezdomni...
- rakieta
- Major
- Województwo: Wybierz
-
- Kapitan
Re: Ach Ci bezdomni...
Nie martw sie u nas w okolicy proboszcz kościelny weaz z biskupem wydoili parafię na półtorej banki wszystko poszło na kościelnego ukrywa sie ponoc w klasztorze kuria kredyty spłaca
- tisio
- Zasłużony
A u mnie podobno ksiądz zrobił organiście dziecko, i żeby nie płacić alimentów ukradł z niedzielnej tacy 100 mln, kupił F-16, uciekł do Rosji i poprosił o azyl polityczny, bo w Polsce łamią demokrację :diabełek:A znając " poprawność polityczną " forum, zaraz mój post wyląduje w niebycie 

Bóg, Honor, Ojczyzna
- yukon
- Administrator
- Kontakt:
Tos tera mnie rozbawil,az chyba to do kawalow przeniosetisio pisze: ↑28 sie 2018, o 10:52A u mnie podobno ksiądz zrobił organiście dziecko, i żeby nie płacić alimentów ukradł z niedzielnej tacy 100 mln, kupił F-16, uciekł do Rosji i poprosił o azyl polityczny, bo w Polsce łamią demokrację :diabełek:A znając " poprawność polityczną " forum, zaraz mój post wyląduje w niebycie![]()

To napisz nam jaka to forum ma poprawnosc polityczna?moze jakis kierunek mamy obrany PIS albo PO?

Akurat mamy wy...bane na polityke,strata czasu bo kto by nie rzadzil to dobrze nie bedzie i nigdy wszyscy nie beda zadowoleni,salomon i z pustego nie naleje,taka jest prawda.
To raczej ty placzesz nawet w kawalach ze cos jest niepoprawne, wiec kto tu narzuca swoja poprawnosc polityczna?
„Bieszczadzkie Pompeje" pokryte „lawą" bujnej karpackiej roślinności.