Skierowali pisma do Rzecznika Praw Obywatelskich oraz Helsińskiej Fundacji Praw Człowieka oraz do Komendanta Głównego Policji.
Poszukiwacze skarbów traktowani jak przestępcy.
- yukon
- Administrator

- Województwo: Wybierz
- Has thanked: 608 times
- Been thanked: 654 times
- Kontakt:
Re: Poszukiwacze skarbów traktowani jak przestępcy.
Fundacja Thesaurus dziala 
Skierowali pisma do Rzecznika Praw Obywatelskich oraz Helsińskiej Fundacji Praw Człowieka oraz do Komendanta Głównego Policji.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Rating: 27.78%
„Bieszczadzkie Pompeje" pokryte „lawą" bujnej karpackiej roślinności.
- KOBRA
- St. Chorąży Sztabowy

- Województwo: Kujawsko-Pomorskie
Ja się zawsze spodziewam.Catadero pisze:Zostaniesz "ochotnikiem" kiedy najmniej tego będziesz się spodziewał![]()
C.
Kurcze, dopiero doczytałem że za neodyma też można beknąć.
- przemq
- Porucznik

neodyma zawsze mniej szkoda niż wykrywki za kilka tysi. Skwoją drogą to powinni zabierać łopaty bo to one zostały użyte do popełnienia czynu zabronionegoKurcze, dopiero doczytałem że za neodyma też można beknąć.
https://www.youtube.com/watch?v=2uYgBBhaUr4&index=1&list=LLYAPZm5Y5ZIHTFeL65tKueQ
-
fiszer5
- Porucznik

- yukon
- Administrator

- Kontakt:
Uwazajcie na grupe Detektorysci i Lubelska Grupa Poszukiwaczy (LGP) na FB,siedzi tam gosc ktory sie nazywa Marcin Michalak czy Michalski,niedoszly archeolog,jak tylko widzi ze pokazakes cos starego to zglasza cie na policje,dziwie sie ludziom ze pokazuja takie rzeczy i podpisuja sie swoim prawdziwym imieniem i nazwiskiem,na Detektorystach ten ktoremu zabrano kolekcje pokazal zlotego dukata.
Na LGP zwrocilem uwage jednemu z modow ze jest konfident na grupie to mnie wywalil z grupy
Na Detektorystach tez twierdza ze lepiej go nie wywalac
Gosc zglosil juz ponad 20osob z tego co wiemy,napewno jest wiecej tylko niektorzy po zabraniu kolekcji zycia nawet o tym niechca rozmawiac...
Druga sprawa nie zglaszajcie nic,nawet niewybuchow patrz ostatnie dwa screeny.
Na LGP zwrocilem uwage jednemu z modow ze jest konfident na grupie to mnie wywalil z grupy
Na Detektorystach tez twierdza ze lepiej go nie wywalac
Druga sprawa nie zglaszajcie nic,nawet niewybuchow patrz ostatnie dwa screeny.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
„Bieszczadzkie Pompeje" pokryte „lawą" bujnej karpackiej roślinności.
- mariusz_w4
- Major

Też ostrzegałem kolegów żeby nie wstawiali fantów na Detektorystach bo ktoś tam kopie. Ale widzę że dalej wstawiają i to nawet znajdki z epoki brązu
Albo to prowokacje albo głupota.Ja już się na fb nie chwalę niczym bo to jak podpisanie donosu na siebie samego 
I przyszło nam spoczywać na tym wzgórzu bracie,wśród buków i jodeł czekając chwili gdy powstaniemy na ostatni szturm,szturm do bram Piotrowych .... M.W
- explokera
- Marszałek

- Województwo: Mazowieckie
- Imię: A.
Do tej pory się jaraliscie i nagle niemiłe olśnienia ze sa tam kapusie.
Profil Detektorysci jest własnością tych samych gości którzy złożyli zawiadomienie na wlasnych kolegów z forum bo krecili filmy na ktorych sie dobrze bawili.
Co do pokazywania fotek swoich znalezisk na czymś takim jak FB podpisując się jednocześnie to trzeba mieć nieźle nasrane w glowie .
Profil Detektorysci jest własnością tych samych gości którzy złożyli zawiadomienie na wlasnych kolegów z forum bo krecili filmy na ktorych sie dobrze bawili.
Co do pokazywania fotek swoich znalezisk na czymś takim jak FB podpisując się jednocześnie to trzeba mieć nieźle nasrane w glowie .
...50 ml wódki przed posiłkiem zabija wszystkie znane wirusy i bakterie.............1000 ml nawet te nieznane .....
-
fiszer5
- Porucznik

Zgadza się na Fb głupich baranów co nie miara. A później płacz i jeżdżenie po adwokatach
- explokera
- Marszałek

- Imię: A.
Miszczem wszystkich "nieszczęśliwych" jest cytowany przez Yukona Tomasz Chłopecki jeden z najsłynniejszych 
Swego czasu nawrzucał fotek z monetami jakimiś zabytkowymi ozdobami i innymi "super" znajdkami a potem się dziwił,że policja wjechała mu na chatę i straszyła więzieniem
Swego czasu nawrzucał fotek z monetami jakimiś zabytkowymi ozdobami i innymi "super" znajdkami a potem się dziwił,że policja wjechała mu na chatę i straszyła więzieniem
...50 ml wódki przed posiłkiem zabija wszystkie znane wirusy i bakterie.............1000 ml nawet te nieznane .....
- slawek153
- Generał Dywizji

- Imię: Sławek
- Has thanked: 96 times
- Been thanked: 75 times
FB to dla mnie gówno nie portal internetowy, nawet za dopłatą nie chciałbym mieć tam konta.
A Fb tylko po to powstał by o tobie wszystko wiedzieć i spełnia swoje zadanie doskonale.
A Fb tylko po to powstał by o tobie wszystko wiedzieć i spełnia swoje zadanie doskonale.
- These users thanked the author slawek153 for the post (total 3):
- PINGWIN • propranolol • przemq
- Rating: 16.67%
- propranolol
- ST.SIERZANT-SZTABOWY

- Województwo: Śląskie
Oraz z kim z czym i o kim wołacz ooooo idę do tzw Kibla 
To znaczy tak niewiele, prawie nic
W półmroku, monety błysk
W półmroku, monety błysk
- przemq
- Porucznik

- Has thanked: 25 times
- Been thanked: 10 times
Myślałem że jestem jedynym który tak myślislawek153 pisze:FB to dla mnie gówno nie portal internetowy, nawet za dopłatą nie chciałbym mieć tam konta.
- Rating: 5.56%
https://www.youtube.com/watch?v=2uYgBBhaUr4&index=1&list=LLYAPZm5Y5ZIHTFeL65tKueQ
- slawek153
- Generał Dywizji

- KOBRA
- St. Chorąży Sztabowy

- Województwo: Kujawsko-Pomorskie
Ja skasowałem konto na fb jak kiedyś chciałem się zalogować na konto bankowe i wyskoczyła opcja ''zaloguj się przez Facebook''.
Myślę sobie...no , kuźwa nie...tak robić nie będziemy.
Ale jakby tego było mało, konta nie można ot tak sobie usunąć. Trzeba poczekać 2 tygodnie. A na co ? Po to żeby jakaś agencja ( prawdopodobnie C.I.A ) zdążyła sobie zrobić kopię wszystkich danych z tego profilu.
Inwigilacja profilaktyczna.
Myślę sobie...no , kuźwa nie...tak robić nie będziemy.
Ale jakby tego było mało, konta nie można ot tak sobie usunąć. Trzeba poczekać 2 tygodnie. A na co ? Po to żeby jakaś agencja ( prawdopodobnie C.I.A ) zdążyła sobie zrobić kopię wszystkich danych z tego profilu.
Inwigilacja profilaktyczna.
- slawek153
- Generał Dywizji

Gigantyczny Sukces FB który nie ma nic ciekawego w sobie do zaoferowania nie powstał ot tak sobie. Moim zdaniem ktoś temu pomógł odgórnie i to jest niezaprzeczalne. FB to jak FBI agencja wywiadowcza, a jej założycielem nie jest jakiś tam Mark Cukierberg i drożdże który jest tylko przykrywką większej polityki do kontrolowania większej masy ludzkiej.