Poszukiwacze skarbów traktowani jak przestępcy.
- lunatyk
- SIERZANT SZTABOWY

- Województwo: Podkarpackie
Re: Poszukiwacze skarbów traktowani jak przestępcy.
To teraz babcie nie będą dzwonić do straży ? Bo kotek wlazł na drzewo i nie może zajść

- KOBRA
- St. Chorąży Sztabowy

- Województwo: Kujawsko-Pomorskie
PS to wszystko organizuje ?explokera pisze:Na PS kolebce tego związku już po malutku zaczynają się żreć wcześniej jechali po Jacku ale im przeszło jak ich banem postraszył
Jaskółka pisze:
Zdaje się, że ostatnio weszła ustawa o bezpodstawnym nękaniu urzędników państwowych, czy coś w tym stylu ...
Nie trzeba długo będzie czekać na pierwsze ofiary tej nowelizacji. Ktoś, kto będzie wzywał dla kogoś innego pomoc zastanowi się kilka razy żeby nie płacić półtora tysia. Ja w każdym razie już nie udostępnię telefonu sąsiadom jak się po pijaku będą na siebie na wzajem policję wzywać podczas pijackiej awantury. Ale jak się pozabijają i policja mnie spyta dlaczego nie dzwoniłem to powiem że w myśl nowej nowelizacji nie chciałem odpowiadać karnie i finansowo
- yukon
- Administrator

- Województwo: Wybierz
- Kontakt:
Tez mi szczeka opadla ze ten Jacek sie tam wepchal,cholera tyle lat prowadzi tego PSa ,gownoo za przeproszeniem zrobilo najwieksze forum poszukiwaczy co do zmiany prawa,ba nawet zmieniaja wlasnie na gorsze.
Tu trzeba konkretnych ludzi do zarzadu,typu Saper czy Robert Kmiec a nie stare cwoki z PSa ...
Tu trzeba konkretnych ludzi do zarzadu,typu Saper czy Robert Kmiec a nie stare cwoki z PSa ...
„Bieszczadzkie Pompeje" pokryte „lawą" bujnej karpackiej roślinności.
-
fiszer5
- Porucznik

Yukon tylko mi nie mów że nie wiesz o co chodzi i z jakiego powodu się tam pcha zarząd ps 
- stomek
- Pułkownik

- Województwo: Mazowieckie
- Imię: Tomek
Cholera, to my zostaniemy jak ta przysłowiowa świeczka na torcie 
Wszystkie prezentowane przedmioty zostały znalezione podczas rodzinnych spacerów na giełdach i targach staroci ,nie zostały w żaden sposób namierzone oraz wydobyte za pomocą wykrywacza metali czy podobnych urządzeń.
- explokera
- Marszałek

- Imię: A.
Chyba świeczka w du...estomek pisze:Cholera, to my zostaniemy jak ta przysłowiowa świeczka na torcie
...50 ml wódki przed posiłkiem zabija wszystkie znane wirusy i bakterie.............1000 ml nawet te nieznane .....
-
fiszer5
- Porucznik

- Has thanked: 41 times
- Been thanked: 48 times
Też tam dosyć krótko byłem bo w porę przejrzałem to całe forum a właściwie cześć moderacji
jest dokładnie tak jak piszesz Yukon do tego całego gówna zawiniętego w ładny papierek dołożył bym jeszcze dbałość o własne interesy. A ten cały zamęt który jest sztucznie podsycany przez znane w środowisku poszukiwaczy wszystkim osoby ma podwójne dno. Tu chodzi o to by wysprzęglić z tego hobby jak najwięcej osób bo coraz więcej osób zakładało swoje działalności oraz nawiązywało współpracę ze środowiskami archeo a co się wiąże z tym wpływy dotychczasowych monopolistów malały.
Niech nikt się nie łudzi że jakie kolwiek stowarzyszenie czy inny twór założony dla picu będzie walczył o wasze prawa. Część z was zapyta dlaczego. Odpowiedź jest w pierwszej części tego postu
Niech nikt się nie łudzi że jakie kolwiek stowarzyszenie czy inny twór założony dla picu będzie walczył o wasze prawa. Część z was zapyta dlaczego. Odpowiedź jest w pierwszej części tego postu
- Rating: 22.22%
- KOBRA
- St. Chorąży Sztabowy

Polecam lekturę jak to na współpracy z tym Jackiem wyszedł VW z thesaurusa. Z tego co można było zrozumieć to admin PS bardziej jest chyba po stronie archeo.yukon pisze:No nie wiem,zbanowany tam jestem za niewinnosc![]()
Ale chodza sluchy ze to ucho archeo ten caly PS ,i nie tylko ten z gory ale i paru modow to SNAP![]()
Przypomina mi to jak ruscy rozudupcyli UPA po wojnie.
Ja też tam prawie bana dostałem bo ośmieliłem się po kilku miesiącach napisać posta w martwym temacie. Moderatorzy z mentalnością dzieciaków. Był kiedyś ciekawy temat ''kryteria kasowania tematów'' ale poszedł w kosmos bo prawda nie odpowiadała administracji.
Ostatnio zmieniony 20 lis 2017, o 23:52 przez KOBRA, łącznie zmieniany 1 raz.
- yukon
- Administrator

- Kontakt:
Nic nie wiem,zapodaj lekture
Jedno jest pewne nic dobrego dla nas ten pacjent nie zwojuje,poprostu stoji po drugiej stronie barykady,szkoda tylko tych ciapkow z PSa co mu klaszcza a za rok sami bekna za kopanie...
Jedno jest pewne nic dobrego dla nas ten pacjent nie zwojuje,poprostu stoji po drugiej stronie barykady,szkoda tylko tych ciapkow z PSa co mu klaszcza a za rok sami bekna za kopanie...
„Bieszczadzkie Pompeje" pokryte „lawą" bujnej karpackiej roślinności.
- KOBRA
- St. Chorąży Sztabowy

Jak znajdę temat to podrzucę ci linkę ale z tego co teraz sobie przypominam to na Thesaurusie jest temat VanWorden w sądzie, czy coś w ten deseń...
Edit.
Znalazłem.
Thesaurus - temat - ''Co sie dzieje ? VW w sadzie?'' pierwszy post na 3 stronie. Nie wiem czy trzeba sie rejestrować żeby to przeczytać a nie chcę bez pozwolenia kopiować czyjejś wypowiedzi z innego forum.
Edit.
Znalazłem.
Thesaurus - temat - ''Co sie dzieje ? VW w sadzie?'' pierwszy post na 3 stronie. Nie wiem czy trzeba sie rejestrować żeby to przeczytać a nie chcę bez pozwolenia kopiować czyjejś wypowiedzi z innego forum.
Ostatnio zmieniony 21 lis 2017, o 00:00 przez KOBRA, łącznie zmieniany 1 raz.
- explokera
- Marszałek

- Imię: A.
To stary temat http://odkrywca.pl/van-worden-poszukiwa ... 31470.html
...50 ml wódki przed posiłkiem zabija wszystkie znane wirusy i bakterie.............1000 ml nawet te nieznane .....
- Waclaw
- Moderator

- Województwo: Małopolskie
- Imię: Wacław
- KOBRA
- St. Chorąży Sztabowy

No tak, ale nie o depozyt tu chodzi a o zasady jakimi kierują się niektórzy ludzie. I niektóre z tych osób są teraz na szczycie tej piramidy.
- Waclaw
- Moderator

- Województwo: Małopolskie
- Imię: Wacław
Kobra masz rację, ale drugi wątek też jest ciekawy.
-
marcin121
- Kapitan

Była jeszcze jedna ciekawa akcja ekspedycja kircholm
Ale sie niemogli dogadać między sobą i akcja spalila na panewce. Już dawno przewidywałem że oni grają pod siebie zlikwidują konkurencje zmonopolizuja zwiazek
Pod siebie wyslizgaja na innych nazwiskach bo sami są spaleni
Ja się dziwie że saper ,saku i inni na to idą
Ale sie niemogli dogadać między sobą i akcja spalila na panewce. Już dawno przewidywałem że oni grają pod siebie zlikwidują konkurencje zmonopolizuja zwiazek
Pod siebie wyslizgaja na innych nazwiskach bo sami są spaleni
Ja się dziwie że saper ,saku i inni na to idą