W krajach do których dotarła już cywilizacja "białego człowieka" OC płaci się od pojazdu który jest "uczestnikiem ruchu". Czyli na nasz język, jak pojazd znajduje się na terenie prywatnym OC nie powinno być obowiązkowe!!!
Jeśli OC jest obowiązkowe w stosunku do pojazdu który parkuje na terenie prywatnym to w RP nie ma prawa własności.
No dobra przyznać się kto dzisiaj siedział na dołku
Dowiedziałem się co nieco na temat tej całej akcji. Z pewnych źródeł wiem że cała akcja ma polegać na intensywnym patrolowaniu miejsc wskazanych przez archeo i łapaniu potencjalnych pacjentów a nie na łażeniu po chałupach. Więc lepiej siedzieć w domciu.
Podobno w biesach juz patroluja niektore miejsca.
Wczoraj sie wystraszylem ze i do mnie ta akcja doszla pozniej napisze w swoim temacie jaka byla jazda
Już ich widzę jak siedzą w leśnych okopach i pilnują cały dzień w lesie ,w nocy
I przyszło nam spoczywać na tym wzgórzu bracie,wśród buków i jodeł czekając chwili gdy powstaniemy na ostatni szturm,szturm do bram Piotrowych .... M.W
W Biesach widoczna akcja-straż leśna, SG daje najczęściej cynk własnie na samochody stojące w lesie. żandarmeria i wojsko są aktywne ogólnie od kilku mscy w tych rejonach nie wiem czemu wiec nie powiem, może granica. Więc też są włączeni w akcje.
Kwalifikacja czynu art.108 niszczenie i uszkadzanie
I przyszło nam spoczywać na tym wzgórzu bracie,wśród buków i jodeł czekając chwili gdy powstaniemy na ostatni szturm,szturm do bram Piotrowych .... M.W
W krajach do których dotarła już cywilizacja TAK
RP nie ma prawa własności.
W RP nie ma prawa własności , w RP panuje pseudo prawo , to kraj złodziej w garniturkach , po 30 latach dowiedziałem się że niby moja ziemia jest z ograniczenie prawa własności mimo że nie ma żadnego wpisu w księdze wieczystej, a ograniczenia własności podobno dokonał jakiś pojebany naczelnik rady ministrów <pukany> komuch . Nie łudzić się Polska to dziki kraj bezprawia w świetle prawa, jestem patriotą ale jak dorwałbym ................ to mam chęć napierdalać jebanych komuchów którzy rozpełzli się jak zaraza po naszym pięknym kraju i nadal mącą . Dla takic to stworzono wzór prędkości spalania : długość komina x prędkość wiatru .
These users thanked the author jawaldi for the post:
I tu jesteś w błędzie. Skurwysyństwo, chciwość i każda inna przywara nie ma kolorów-czerwony, czarny, zielony czy w biało-czerwone paski (a nawet tęczowy) skurwiel będzie skurwielem bez względu na wyznawaną ideologię.
C.
These users thanked the author Catadero for the post (total 5):
W krajach do których dotarła już cywilizacja TAK
RP nie ma prawa własności.
W RP nie ma prawa własności , w RP panuje pseudo prawo , to kraj złodziej w garniturkach , po 30 latach dowiedziałem się że niby moja ziemia jest z ograniczenie prawa własności mimo że nie ma żadnego wpisu w księdze wieczystej, a ograniczenia własności podobno dokonał jakiś pojebany naczelnik rady ministrów <pukany> komuch . Nie łudzić się Polska to dziki kraj bezprawia w świetle prawa, jestem patriotą ale jak dorwałbym ................ to mam chęć napierdalać jebanych komuchów którzy rozpełzli się jak zaraza po naszym pięknym kraju i nadal mącą . Dla takic to stworzono wzór prędkości spalania : długość komina x prędkość wiatru .
Tak jak kradną w "nowej" RP to nie kradli za komuny .Wtedy była możliwa czapa za kradzież ,więc każdy się zastanowił zanim wyciągał rękę po nie swoje.
Wiadomość podana przed chwilą w Teleekspresie , chyba czas zmienić hobby
Wszystkie prezentowane przedmioty zostały znalezione podczas rodzinnych spacerów na giełdach i targach staroci ,nie zostały w żaden sposób namierzone oraz wydobyte za pomocą wykrywacza metali czy podobnych urządzeń.
Takie "sensacje" podane w mediach beda powodowaly tylko nasilenie zgloszen,jak kiedys pani Zosi lazacy po polach poszukiwacze nie przeszkadzali,tak teraz bedzie zglaszac,a z jej blokowego parapetu wzrok siega na wszystkie okoliczne pola