To może kubek, jako gadżet złotowy? Tego typu? https://www.opengift.pl/4598/26837/meta ... W2EALw_wcB
Wzięlibyście? Oczywiście cena z nadrukiem byłaby wyższa, ale nie zaporowa
jaki bedzie napis?do dzis mam te kubki z mapa co gregre zalatwial,nadal sa w super stanie mimo ze je na codzien uzywam,fajnie bedzie miec takie metalowe kubki w ktorych mozna cos podgrzac
I przyszło nam spoczywać na tym wzgórzu bracie,wśród buków i jodeł czekając chwili gdy powstaniemy na ostatni szturm,szturm do bram Piotrowych .... M.W
No tak Yarek posprzątałeś swój wątek i usunąłeś też mój wpis odnośnie mojej propozycji kubka na kawę do samochodu . Dlatego ponownie go tu pokazuję. Tak widzę że już są chętni na kubek, ale poddaję swój pomysł na gadżet zlotowy pod rozwagę. Mamy czas na podjęcie decyzji.
jaki bedzie napis?do dzis mam te kubki z mapa co gregre zalatwial,nadal sa w super stanie mimo ze je na codzien uzywam,fajnie bedzie miec takie metalowe kubki w ktorych mozna cos podgrzac
Wszystkie prezentowane przedmioty zostały znalezione podczas rodzinnych spacerów na giełdach i targach staroci ,nie zostały w żaden sposób namierzone oraz wydobyte za pomocą wykrywacza metali czy podobnych urządzeń.
...Ale nie depczcie przeszłości ołtarzy,
Choć macie sami doskonalsze wznieść;
Na nich się jeszcze święty ogień żarzy,
I miłość ludzka stoi tam na straży,
I wy winniście im cześć!
A.Asnyk