Celowe utrudnienia na polach
- propranolol
- ST.SIERZANT-SZTABOWY

- Województwo: Śląskie
Re: Celowe utrudnienia na polach
Bo tam była Kompania Karna 
To znaczy tak niewiele, prawie nic
W półmroku, monety błysk
W półmroku, monety błysk
-
bestia
- KAPRAL

- Województwo: Wybierz
- Imię: PIOTR
Witam
Mi na mojej kochanej miejscowce jakis nie ogarniety typ rozsypal nity alminiowe
,na dwie godziny kopania 96 sztuk.
Typowe buractwo.
Pozdrawiam.......
Mi na mojej kochanej miejscowce jakis nie ogarniety typ rozsypal nity alminiowe
Typowe buractwo.
Pozdrawiam.......
- slawek153
- Generał Dywizji

- Województwo: Mazowieckie
- Imię: Sławek
- Has thanked: 96 times
- Been thanked: 75 times
To jeszcze nic ja u siebie na polu znalazłem 194 puste opakowania po Durexach Co za świnie jak oni tak mogli
Wykopywanie tego to straszna kara dla mnie za szukanie, to juz nie jest śmieszne, a wkurw*iające
Wykopywanie tego to straszna kara dla mnie za szukanie, to juz nie jest śmieszne, a wkurw*iające
- These users thanked the author slawek153 for the post:
- propranolol
- Rating: 5.56%
- explokera
- Marszałek

- Województwo: Mazowieckie
- Imię: A.
- Has thanked: 110 times
- Been thanked: 242 times
Po prostu jest to niepodważalny dowód ,że na tym polu stacjonował 123 pułk Rumuńskich ssaków leśnychslawek153 pisze:To jeszcze nic ja u siebie na polu znalazłem 194 puste opakowania po Durexach Co za świnie jak oni tak mogli![]()
- Rating: 5.56%
...50 ml wódki przed posiłkiem zabija wszystkie znane wirusy i bakterie.............1000 ml nawet te nieznane .....
-
Gudziuk
- SPEC

- Województwo: Wybierz
No ruscy tam to na pewno nie byli hihihi
Lepiej być głupcem wśród mędrców niż mędrcem wśród głupców
- KOBRA
- St. Chorąży Sztabowy

- Województwo: Kujawsko-Pomorskie
Kiedyś namierzyłem w lesie kilka okrągłych wgłębień. Miały kształt regularnych okręgów o średnicy 4 -5 metrów.
Włączam pikacza i lecę...pierwsze znalezisko - żelazna podkładka pod śruby średnicy ok 30mm. Za chwilę druga, piąta i dwudziesta. Cały teren usiany podkładkami. Co ciekawe, wszystkie były nowe i nie leżały tam dłużej niż 2 miesiące. Chrom na nich był świeżutki.
Pytanie - skąd w środku puszczy znalazły się te podkładki ?
Do dzisiaj bym się nad tym zastanawiał gdyby nie rozmowa z pewnym podleśniczym, któremu kilka miesięcy wcześniej naprawiałem wykrywacz. Okazało się, że też wiedział o tym miejscu i po tym jak przeczesał teren porozrzucał te podkładki żeby zniechęcić innych poszukiwaczy. Podobno leśniczy mu nakazał ...
Włączam pikacza i lecę...pierwsze znalezisko - żelazna podkładka pod śruby średnicy ok 30mm. Za chwilę druga, piąta i dwudziesta. Cały teren usiany podkładkami. Co ciekawe, wszystkie były nowe i nie leżały tam dłużej niż 2 miesiące. Chrom na nich był świeżutki.
Pytanie - skąd w środku puszczy znalazły się te podkładki ?
Do dzisiaj bym się nad tym zastanawiał gdyby nie rozmowa z pewnym podleśniczym, któremu kilka miesięcy wcześniej naprawiałem wykrywacz. Okazało się, że też wiedział o tym miejscu i po tym jak przeczesał teren porozrzucał te podkładki żeby zniechęcić innych poszukiwaczy. Podobno leśniczy mu nakazał ...