Zbezczeszczone groby żołnierzy...
- viwaldi
- Porucznik

- Województwo: Wybierz
Zbezczeszczone groby żołnierzy...
Upierd.lic saperka lapy to za malo!
http://www.igryfino.pl/wiadomosci/22954 ... -zolnierzy
-
krzych
- MLODSZY CHORAZY

- Województwo: Łódzkie
- Imię: krzych
Re: Zbezczeszczone groby żołnierzy...
Zgadza się najlepiej przy samej dupie.viwaldi pisze:Upierd.lic saperka lapy to za malo!
Dzień z wykrywka bezcenny,za całą resztę zapłacisz kasą jak ja wykopiesz.Pozdrawiam Krzych.
-
fiszer5
- Porucznik

Tacy ludzie budują negatywny wizerunek poszukiwacza. Trzeba eliminować tego typu osobników
- bakłażan
- Pułkownik

- Województwo: Brak
- Imię: Andrzej
Ja pierd.... Normalny człowiek tego by nie zrobił. Debile to zbyt delikatne określenie.
.Tylko puste kłosy dumnie wznoszą się ku niebu, kłosy pełne ziarna w pokorze chylą się ku ziemi.
- Dumadar
- ST-KAPRAL

- Województwo: Zachodniopomorskie
- Imię: Marcin
Po co ich eliminować. Sami to robią swoim postepowaniem. Eliminują siebie i przy okazji całe nasze środowisko. Będzie już tylko gorzej.Tacy ludzie budują negatywny wizerunek poszukiwacza. Trzeba eliminować tego typu osobników
http://tempelburg.pl/
Teknetics Delta 4000 >>> Rutus Argo v3 DD 29 >>> Nokta Fors Relic >>> Rutus Alter 71 DD28+CC23+MAS13,5"
Teknetics Delta 4000 >>> Rutus Argo v3 DD 29 >>> Nokta Fors Relic >>> Rutus Alter 71 DD28+CC23+MAS13,5"
- cudawianki
- Mł. Chorąży Sztab.

- Województwo: Dolnośląskie
- Imię: Piotrek
Zbliża się koniec beztroskich spacerów z kijem!Przez takie akcje znajdziemy się w ciemnej strefie.Każdy z nas jest podejrzany dopóki ich nie zatrzymają.Niebawem na forum bedziemy pokazywać zdjęcia kotleta ,a fanty z pod pługa trzymać w sejfie.A na pole tylko w nocy!W zestawie z wykrywaczem zaczną sprzedawać noktowizory!!
cuda-wianki
z ironią o rzeczach niezwykłych, nadzwyczajnych ale nierealnych lub nieosiągalnych; CUDA NA KIJU
z ironią o rzeczach niezwykłych, nadzwyczajnych ale nierealnych lub nieosiągalnych; CUDA NA KIJU
- DEX
- Porucznik

- Województwo: Pomorskie
- yukon
- Administrator

- Kontakt:
Szok co za debile,nastepny kamien do na szyje normalnych kopaczy 
„Bieszczadzkie Pompeje" pokryte „lawą" bujnej karpackiej roślinności.
- explokera
- Marszałek

- Województwo: Mazowieckie
- Imię: A.
Przeciez to zwykly owoc wyscigow kolekcji klamer i bagnetow itp.
Czemu tu się dziwić ?
Czemu tu się dziwić ?
...50 ml wódki przed posiłkiem zabija wszystkie znane wirusy i bakterie.............1000 ml nawet te nieznane .....
-
fiszer5
- Porucznik

Wyścig wyścigiem. Normalny człowiek tego nie zrobił. Zrobiła to <#@$%$> bez żadnych moralnych zasad.
-
krzych
- MLODSZY CHORAZY

- Województwo: Łódzkie
- Imię: krzych
Przepraszam że wtrącę się w ten post ale mimo tego że rolnik zabronił bo się boi że mu ogrodzą czy coś takiego w dupie zrolnikiem i jego krowami.Powiedzieć Ci co powinieneś zrobić dorwać kontakt z autorem programu "Było nie minęło" i facet na pewno nie narobi gnoju postarać się o przeniesienie kości na miejscowy cmentarz.Rolnik będzie mógł orać,krowy w spokoju srać i nikt nie przyjdzie nawet z partyzanta w nocy i nie rozkopie bo wszystko będzie przeniesione.Tak należało by postąpić.Oddać cześć tym żołnierzom.To moje prywatne zdanie,jak chcesz to mogę pomóc przy tym zadaniu, jestem dobrej myśli że da się to zrobić.DEX pisze:![]()
święte słowa kolego.czasem jak się widzi takie rzeczy to sam scyzoryk się otwiera w kieszeni.u mnie tez są groby żołnierzy,wiem z opowieści ze leza pod wierzbami ,ale nawet mi do głowy nie wpadło żeby tam nawet poleźć i kijem pomachać.chciałem to g zgłosić ale rolnik z którym gadałem stanowczo zabronił bo mu pole ogrodzą.ale te wierzby zostały mimo wielu lat jako pomnik,i nikt tam nie wazy się grzebać nawet ten rolnik zrobił tam pastwisko żeby nie orać.
Dzień z wykrywka bezcenny,za całą resztę zapłacisz kasą jak ja wykopiesz.Pozdrawiam Krzych.
- luger1979
- St. Chorąży Sztabowy

- Województwo: Śląskie
Kim musi być człowiek żeby okraść groby i szczątki nieboszczyka? Mam przynajmniej nadzieję że złapią winnych, twarze pokażą całej Polsce i wymierzą surową karę ku przestrodze innym hienom.
THC
- DEX
- Porucznik

- Województwo: Pomorskie
kolego Krzych nie wiem czy to by było takie proste jak ów rolnik się nie zgadza żeby mu koparkami przyjechali i kopali.z opowieści wiem ze leza tam żołnierze 2 pod wierzbami i 2 pod burta pola (tak mówią ludzie),a cały skrawek należy do jednego bambra który nie skory jest do współpracy.A bez jego zgody to chyba się nie da 
- Dumadar
- ST-KAPRAL

- Województwo: Zachodniopomorskie
- Imię: Marcin
http://tempelburg.pl/
- yukon
- Administrator

- Kontakt:
Najlepiej jakis gosciu tam napisal na FB,ze to wcale nie poszukiwacze to rozkopali, a woda wymyla a reszte juz ludzie poskladali na kupke,ale oczywiscie odrazu to popaprane stowarzyszenie napisalo ,ze zaraz goscia ktory tak napisal zablokuja
Jest nadzieja ze to wcale nie ludzie z wykrywaczami.
Jest nadzieja ze to wcale nie ludzie z wykrywaczami.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
„Bieszczadzkie Pompeje" pokryte „lawą" bujnej karpackiej roślinności.