Bieszczady zaskoczyly ponownie! 500 lusek artyleryjskich z jednego dolka
- mariusz_w4
- Major

- Województwo: Wybierz
Re: Bieszczady zaskoczyly ponownie! 500 lusek artyleryjskich z jednego dolka
no to głupia sytuacja ,chęć zakupu jest wielka bo okazja się trafia ale z drugiej strony solidarność jakaś nakazuje się nad tym zastanowić i za głosem rozsądku trzeba iść ...
I przyszło nam spoczywać na tym wzgórzu bracie,wśród buków i jodeł czekając chwili gdy powstaniemy na ostatni szturm,szturm do bram Piotrowych .... M.W
- MrProper
- Podpułkownik

- Has thanked: 22 times
- Been thanked: 98 times
W takim wypadku wolę pooglądać sobie zdjęcia łusek od mosina niż posiadać artylerie z takiego źródła 
- Rating: 5.56%
Teknetics delta 4000+ Detech 13" Ultimate && Garrett At Pro International
- estero
- Porucznik

Widać po zdjęciu z dołka że kopali w nocy pewnie gdzieś przy drodze......
- michal123456789
- Generał Brygady

- Województwo: Małopolskie
dzieki panowie, no to po akcji, nie zamawiam jak ktos chce - niech pisze sam, ja juz podziekowalem, wiedzialem co za ekipa ale bez szczegolow (nie wiedzialem co zrobila + w czym kopie)
temat zostaje wiec informacyjnym, no to szkoda ze to wpadlo to w rece takich wlasnie ludzi.
Choc przyznam ze na odkrywcy sam 2x bucowi jednemu zagrozilem donosem do cba, jak mi sie odgrazac i rodzinie zaczal z czystej zawisci i bez powodow, przekraczajac tym samym pewne granice przyzwoitosci, choc ostatecznie sobie darowalem, choc mocno korcilo bo bylo mocno grubo przesadzone, jednak nerwy nerwami i goscia olalem choc on na mnie doniosl - mniejsza, jak ci z byle powodu podjebali naszych wspoltowarzyszy z forum, no to z takimi ludzmi wspolpracowal nie bede
temat zostaje wiec informacyjnym, no to szkoda ze to wpadlo to w rece takich wlasnie ludzi.
Choc przyznam ze na odkrywcy sam 2x bucowi jednemu zagrozilem donosem do cba, jak mi sie odgrazac i rodzinie zaczal z czystej zawisci i bez powodow, przekraczajac tym samym pewne granice przyzwoitosci, choc ostatecznie sobie darowalem, choc mocno korcilo bo bylo mocno grubo przesadzone, jednak nerwy nerwami i goscia olalem choc on na mnie doniosl - mniejsza, jak ci z byle powodu podjebali naszych wspoltowarzyszy z forum, no to z takimi ludzmi wspolpracowal nie bede
Ostatnio zmieniony 20 wrz 2016, o 22:12 przez michal123456789, łącznie zmieniany 2 razy.
hs3 40' > whites w5900 di pro sl > rutus proxima v.3.0 29cm cc >>> XP Deus > whites XLT > nokta makro simplex & Xp Deus Rc 11 28cm
- DITKU
- SPEC

- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 6 times
Jaka okazja te łuski są tyle warte co mosiądz 10 zł .
- Wędrus
- Administrator

Aby nie było niedomówień, oto post Pana Sobotki z forum Odkrywca z dnia 26.08.2016
Zgadnijcie kto zadzwonił
"Dzisiaj na terenie nadleśnictwa Cisna SL zawinęła grupę ok 20 osób z wykrywaczami podobno był to jakiś zlot z forum wloczykij afera dosyć gruba że sprawa doszła do konserwatora zabytków który zainteresował się forum i użytkownikami tegoż forum co nie którzy myślą że w Bieszczadach można robić co się chce ale tak nie jest i myślę że tego typu imprezy będą kontrolowane przez SL i sg mam nadzieję że co niektórzy wezmą to sobie do serca"
Zgadnijcie kto zadzwonił
"Dzisiaj na terenie nadleśnictwa Cisna SL zawinęła grupę ok 20 osób z wykrywaczami podobno był to jakiś zlot z forum wloczykij afera dosyć gruba że sprawa doszła do konserwatora zabytków który zainteresował się forum i użytkownikami tegoż forum co nie którzy myślą że w Bieszczadach można robić co się chce ale tak nie jest i myślę że tego typu imprezy będą kontrolowane przez SL i sg mam nadzieję że co niektórzy wezmą to sobie do serca"
"Prawdziwy Polak nie kradnie, tylko zdobywa w walce, konfiskuje albo rekwiruje"
- Agrawa
- Podpułkownik

Ten sam wpis byl tego samego dnia po ''akcji nagonkowej'' na fb na detektorystach, niestety nie moge go znalesc, j...ać ... uja żal dupe ściska jak się czyta ten text
http://www.trawniki.hg.pl/
- michal123456789
- Generał Brygady

a byla po tym jakas akcja panowie policyjna juz? bo w moim miescie sie szykuje np znowu polowanie od bo ja wiem miesiaca moze, wiem od znajomego choc mam to w dupie bo nic nie mam
yukon zabrali sie za naszych forumowiczow? masakra ze was z zawisci sprzedano... nie wiem skad tyle zawisci na odkrywcy i wsrod ludzi tam, na mnie od razu 2 naskoczylo, co wiecej w taki sposob ze zareagowac musialem, choc finalnie dalem sobie spokoj choc mozliwosc przez znajomego mialem.
Ostatnio zmieniony 20 wrz 2016, o 22:24 przez michal123456789, łącznie zmieniany 1 raz.
hs3 40' > whites w5900 di pro sl > rutus proxima v.3.0 29cm cc >>> XP Deus > whites XLT > nokta makro simplex & Xp Deus Rc 11 28cm
- Michał11
- Pułkownik

Gdyby nie ja to dowiedzieli byśmy się o tych wpisach kilka dni po zlocieAgrawa pisze:Ten sam wpis byl tego samego dnia po ''akcji nagonkowej'' na fb na detektorystach, niestety nie moge go znalesc, j...ać ... uja żal dupe ściska jak się czyta ten text
- yukon
- Administrator

- Has thanked: 606 times
- Been thanked: 653 times
- Kontakt:
Michal123itd naszym forumowiczom nic nie grozi,forum stoi na amerykanskim serverze i tylko CIA lub FBI moze nas zmusic do wydania ip jakegos uzytkownika 
To raczej "otkrywcy" z Odkrywcy moga srac po gaciach
To raczej "otkrywcy" z Odkrywcy moga srac po gaciach
„Bieszczadzkie Pompeje" pokryte „lawą" bujnej karpackiej roślinności.
- michal123456789
- Generał Brygady

wiem ale nie wziales pod uwage ze polowa naszych ma tez konta z ip na odkrywcy a nicki latwo powiazac.
ja sobie darowalem wtedy, ktos musi byc madrzejszy. Typowa Polska, kiedy wszyscy powinnismy trzymac sztame walczymy. bezsensu
ale fakt na tamtym forum idiotow nie brak i serio sie zastanawiam czy do pomyslu nie wrocic w swietle nowych faktow ale nie nie , bede ponad tym jak wtedy. 
ja sobie darowalem wtedy, ktos musi byc madrzejszy. Typowa Polska, kiedy wszyscy powinnismy trzymac sztame walczymy. bezsensu
- yukon
- Administrator

- Kontakt:
To juz nie nasza wina,jak ktos dlugo siedzi na forach wie ze na kazdym trzeba miec inny nik a najlepiej kilka-nascie-dziesiat innychmichal123456789 pisze:wiem ale nie wziales pod uwage ze polowa naszych ma tez konta z ip na odkrywcy a nicki latwo powiazac.
„Bieszczadzkie Pompeje" pokryte „lawą" bujnej karpackiej roślinności.
- michal123456789
- Generał Brygady

po zdjeciach i wypowiedziach i tak wniosek ten sam, wiec mniejsza o to, przykre jest jedno, ze brak w srodowisku sztamy, a walki wciaz, to jest przykre. Polskie spoleczenstwo.
- Agrawa
- Podpułkownik

Chlop się zaraz ucieszy, że mu '' firmę " promujecie, lepiej temat zakończyć
http://www.trawniki.hg.pl/
- Ćma13
- ST-KAPRAL

- Województwo: Lubelskie