Garrett gti 2500
-
- CHORAZY
- Województwo: Wybierz
- yukon
- Administrator
- Kontakt:
Re: Garrett gti 2500
Z jaka jest cewka i w jakim stanie?
„Bieszczadzkie Pompeje" pokryte „lawą" bujnej karpackiej roślinności.
- lunatyk
- SIERZANT SZTABOWY
- Województwo: Podkarpackie
Prawdopodobnie najlepiej działa z cewką DD 8.5 x 11 , wady : spora waga , 8 bateryjek typu AA , cewka fabryczna CC do bani . Zasięgi okej , tryby pracy też , konstrukcja bardzo mocna , ciekawy wyświetlacz .
-
- KAPRAL
mój pierwszy sprzęt , z cewka dd masz racje jest różnica , waga spora ale to kwestia przyzwyczajenia i zasobnik z bateriami masz wyjmowany na spiralnym przewodzie z możliwością mocowania na pasku, miałem pierwsza wersje z wada wzbudzania się ale pomimo tego chodziłem na max czułości bo już bylem tak osłuchany ze mi to nie przeszkadzało. sprzęt wart swojej ceny , sprzedałem go jak samoczynnie na wyswietlaczu pojawila sie linia ok 1cm od dolu, chyba wyswietlacz zaczal sie po zimie rozlewac ale przez 6 mies nie powstala wieksza, 3/4 wartosci tej maszyny to wyswietlacz bo bez tego to nic nim nie zdzialasz. masz foty tego za 450 ?? jakie cewki?? ile ma czasu?? z rama?? torbą??
- explokera
- Marszałek
- Województwo: Mazowieckie
- Imię: A.
dareg zapomniałeś dodać,że wielką kupę srebrnych monet nim wykopałeś 

...50 ml wódki przed posiłkiem zabija wszystkie znane wirusy i bakterie.............1000 ml nawet te nieznane .....
-
- CHORAZY
Niestety juz poszedl do zyda....ale w ciagu miesiaca mialem mozliwosc 3 sztuki miec ponizej 500 euro. Chyba zaczne robic biznesa bo widze ze sa mozliwosci