garett 250
- człowiekpiachu
- Generał Dywizji
- Województwo: Kujawsko-Pomorskie
Re: garett 250
To tak w skrócie,ponieważ jest pózno...
Ja osobiście nie polecam czegoś co jest gó......warte.Już chyba jaśniej nie muszę tłumaczyć bez %.
Ja osobiście nie polecam czegoś co jest gó......warte.Już chyba jaśniej nie muszę tłumaczyć bez %.
Każdy ma prawo do własnego zdania.
-
- Mł. Chorąży Sztab.
- Województwo: Wybierz
Jaśniej chyba się nie da, Garretty zawsze były gówno warte i zawsze będą, jest jedna taka stronka której miłośników szajsu nie brakuje (chodzi o garretty, strony nie podam).człowiekpiachu pisze:To tak w skrócie,ponieważ jest pózno...
PS. Żeby nie było, że chodzę ze sprzętem nie wiadomo za ile to śmigam po lasie z Jabelkiem, ale już niedługo będzie lepszy jak tylko wyjdę na prosto.
PS. Idę zombi tłuc w Resident Evil 4, choć zbytnio nie mogę trawić w głowę.
- angela19
- St. Szeregowy
- Województwo: Dolnośląskie
- Imię: Angelika
Chłopaki po co ten spór. To jasne że większości wykrywaczy powyżej tej ceny 1000 będzie mieć lepsze osiągi, dyskryminację czy też inne bajery od Garretta, biorąc pod uwagę jeszcze to, że Rutus ma swoją renomę. Większej filozofii tu niema
Osobiście, na yellowa nie narzekam. Wiadomo czegoś tam delikatnie brakuje. Ale po tuningu:
1. Cewka NELowska,
2. Podświetlany wyświetlacz(dwie dioty, a jak ułatwiają życie nocne).
3. I oczywiście modyfikacja podłokietnika, ponieważ lubi się łamać plasticzek.
4. Kolory maskujące.
5. Duży jack- wejście na słuchawki w podłokietniku, (dokładniej wysunięty dokładnie z pod łokcia)
I daję rady, dużo można nim wyszarpać z Ziemi.
Pozdrawiam.

Osobiście, na yellowa nie narzekam. Wiadomo czegoś tam delikatnie brakuje. Ale po tuningu:
1. Cewka NELowska,
2. Podświetlany wyświetlacz(dwie dioty, a jak ułatwiają życie nocne).
3. I oczywiście modyfikacja podłokietnika, ponieważ lubi się łamać plasticzek.
4. Kolory maskujące.
5. Duży jack- wejście na słuchawki w podłokietniku, (dokładniej wysunięty dokładnie z pod łokcia)
I daję rady, dużo można nim wyszarpać z Ziemi.
Pozdrawiam.

,,Dlatego, że nie znajdujemy, czego szukamy, nie powinniśmy rezygnować z szukania tego, co znaleźć możemy''- Gottfried Wilhelm Leibniz
- piećka1977
- ST-KAPRAL
Ilu Ludzi tyle opinie. Ja osobiście na swojego kanarka nie narzekałem wydarł z ziemi dużo fajnych fantów. Niejednokrotnie biegałem z kolesiami którzy operowali różnego kalibru piszczałkami tymi z półek na wysokości oczu jak i tymi powyżej i poniżej. Każdy ma swoje zdanie na temat danego sprzętu.
Nigdy nie mów ludziom, jak coś zrobić. Powiedz im, co zrobić, a oni zaskoczą cię swoją pomysłowością.
Gen. George Paton
Gen. George Paton
- angela19
- St. Szeregowy
- Imię: Angelika
Dokładnie, po kilku wypadach to po dźwięku można fanta poznać, i oczywiście śmieci wykluczyć 

,,Dlatego, że nie znajdujemy, czego szukamy, nie powinniśmy rezygnować z szukania tego, co znaleźć możemy''- Gottfried Wilhelm Leibniz
-
- CHORAZY
Jak mozna zamontowac podswietlenie do 250-ki? Moj jedyny tuning wzmocniony podlokietnik oraz duza cewka.Duza cewka robi wielka roznice.
- Traper65
- ST-KAPRAL
- Województwo: Brak
- Imię: Tylko dla znajomych
Co masz na myśli wyświetlacz-to diody Led-smd przymocowane do płytki szklanej-wyświetlacza tak jak ma laptop lub telewizor LED.maciejwu71 pisze:Jak mozna zamontowac podswietlenie do 250-ki?
Dobrym sposobem pasek pleksy i do niego dodane Ledy i potem przymocowane do wyświetlacza.
Co do reszty jak masz trochę pojęcia o elektronice to rozumiesz, a jak nie to raczej daj to koledze itp.
Lub można kupić coś gotowego oto przykład.

Był początek musi być koniec
-
- CHORAZY
- Traper65
- ST-KAPRAL
Zwróć uwagę na wymiary wyświetlacza by się wszystko zgrało, pogadaj dobrze z sprzedawcąmaciejwu71 pisze:Ok.....kupuje.

Zaoszczędzisz sobie czasu i nerwów, kto pyta nie błądzi

-
- Porucznik
Garrety nie są gówno warte, ale to trzeba mieć minimum ogarnięcia w wykrywaczach i czymś takim jak stosunek cena - jakość. Ja sam latałem z kanarem, bo po długim szukaniu odpowiedniej taniej wykrywki padło na 250 za 650zł. Wykrywacza "spłacił się" momentalnie i miałem nim wiele dość dobrych trafień, które wielu by nazwało "super fantami". Kopać się dało w miarę przyjemnie i skutecznie, na pewno skuteczniej jak jabolem (mówię o drobnicy, nie żelastie).Kostek pisze: Jaśniej chyba się nie da, Garretty zawsze były gówno warte i zawsze będą, jest jedna taka stronka której miłośników szajsu nie brakuje (chodzi o garretty, strony nie podam).
PS. Żeby nie było, że chodzę ze sprzętem nie wiadomo za ile to śmigam po lasie z Jabelkiem, ale już niedługo będzie lepszy jak tylko wyjdę na prosto.
PS. Idę zombi tłuc w Resident Evil 4, choć zbytnio nie mogę trawić w głowę.
A że ma swoje wady? Cóż, to sprzęt klasy ekonomicznej.
- Toke
- Porucznik
Ja również chodziłem z żółtkiem - nie powiem,o sporo fajnych fantów podjął,na początek ok,ale jak chce się coś poważniej myśleć to jednak warto coś bardziej rozbudowanego nabyć...
Ja teraz chodzę z Proximą i jakieś takie głębsze dołki kopię ostatnio...
Ale ja tam bardzo ogarnięty z wykrywkami nie jestem - miałem tylko żółtego,Fihera F2,Jabla oraz Proxime...
Ja teraz chodzę z Proximą i jakieś takie głębsze dołki kopię ostatnio...
Ale ja tam bardzo ogarnięty z wykrywkami nie jestem - miałem tylko żółtego,Fihera F2,Jabla oraz Proxime...

"Naród, który nie szanuje swej przeszłości nie zasługuje na szacunek teraźniejszości i nie ma prawa do przyszłości."
Józef Piłsudski
Józef Piłsudski
- Traper65
- ST-KAPRAL
Garretty jak do ceny jeszcze obleci, na monety i drobne pierdołki to kosiarka dodatku z cewką DD.
Minusy trochę jest np. jak wyże brak podświetlania. Elektronika smd dla niektórych udręka.
Możliwość są ino bez wiedzy fachowej lepiej nie ulepszać- poprawa nadajnika większa moc, bo jak wiadomo akumulatorki są już lepsze i większej pojemność-możliwość dodania po nałokietnik w obudowie .
Jabel to pierdoła na różne żelastwo, choć jestem zwolennikiem wykrywaczy typu PI jeden największy
plus to zasięg , więc najczęściej chodzę z pulse ar 3, ale myślę nad swoją wersją żeby mógł po prostu wybierać z dna drobiazgi np.z okop, a vlf wykrywacz metali niestety mają tą barierę głębokość.
Minusy trochę jest np. jak wyże brak podświetlania. Elektronika smd dla niektórych udręka.
Możliwość są ino bez wiedzy fachowej lepiej nie ulepszać- poprawa nadajnika większa moc, bo jak wiadomo akumulatorki są już lepsze i większej pojemność-możliwość dodania po nałokietnik w obudowie .
Jabel to pierdoła na różne żelastwo, choć jestem zwolennikiem wykrywaczy typu PI jeden największy
plus to zasięg , więc najczęściej chodzę z pulse ar 3, ale myślę nad swoją wersją żeby mógł po prostu wybierać z dna drobiazgi np.z okop, a vlf wykrywacz metali niestety mają tą barierę głębokość.
- GAD
- Generał Brygady
moj synek biega (niestety bardzo rzadko)z kanarkiem 150 tką,
na ostatnim wypadzie udowodnił że dla początkujących to super maszynka, jako jedyny z naszej forumowej piątki trafił piękną monetkę
dżulka i żołnierz świadkami
na ostatnim wypadzie udowodnił że dla początkujących to super maszynka, jako jedyny z naszej forumowej piątki trafił piękną monetkę
dżulka i żołnierz świadkami

GAD KLAMERKOŻERCA
zasadził GADEK" rzepkę" w ogrodzie,
chodził, doglądał, podlewał co dzień,
kolegom "rzepką" ową się chwalił,
na jesień zebrał, wysuszył ,spalił :P
zasadził GADEK" rzepkę" w ogrodzie,
chodził, doglądał, podlewał co dzień,
kolegom "rzepką" ową się chwalił,
na jesień zebrał, wysuszył ,spalił :P
- imperator
- Generał Dywizji
- Województwo: Podkarpackie
bronicie swoich wykrywaczy jak king kong swojej luby
, a ja pamiętam jak sie miało to 10 lat, chodziło sie po polach cały dzień żeby jaka taka łuskę od mosina znaleźć człowiek sie cieszył, a jak znalazłeś jakiegoś halerza z 1901 r to koledzy bili ci brawa w szkole podstawowej , tylko to były lata 80 ,niestety trzeba wsiąść pod uwagę wiele czynników na ile mam czasu wolnego jaki budżet i e cetera.jak chodzę sporadycznie to mi w zupełności wystarczy ,a po za tym wolę kupić mojej córce trampolinę niż sobie nowy cudowniejszy patyk który okaże się na moim terenie zupełności nie przydatny ,porostu nie chce mi sie kopać dołów na 1m głębokości by wykopać wiadro, bo na swojej 250 zdarzyło mi się nie raz ,a jeśli posiadasz szczęście i cierpliwość proponuje odwiesić sprzęt na wieszak i połazić po polach może coś ciekawego się trafi
to była by wtedy radocha co nie 

-
- Szeregowy
witajcie a możecie coś podpowiedzieć o ace 250 z cewka nel hunter dd ? mianowicie chodzi mi o ustawienia ,żeby wyeliminować śmieci typu gwoździe ,druciki itp.