Zdjęcia magazynka z rodzaju " znajdź 7 szczegółów " .Lufa już skończona - z 10 mm na wlocie zrobiło się 7,5 na wylocie I nawet oryginalny bagnecik pasuje...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Tomku, jakiego tam talentu.Przypuszczam, że sporo osób by coś takiego zrobiło, ale po prostu maja lenia My tu gadu, gadu, a tymczasem replika " mośka " skończona ( prawie, bo brakuje jednego bączka ). A w międzyczasie powstaje już następna...
Dawno nic nie robiłem, ale niestety, mój leń okazał się silniejszy ode mnie W końcu się przemogłem i oto efekt kilku dni przeglądania netu w poszukiwaniu planów, kilku dni rysowania, wycinanek i klejenia.Praktycznie każdy element ( 10 mm ) powstaje z 24 wycinanek, więc żeby przyspieszyć prace chyba będę musiał zainwestować w tekturę modelarską 1mm
These users thanked the author tisio for the post:
tisio pisze:Dawno nic nie robiłem, ale niestety, mój leń okazał się silniejszy ode mnie W końcu się przemogłem i oto efekt kilku dni przeglądania netu w poszukiwaniu planów, kilku dni rysowania, wycinanek i klejenia.Praktycznie każdy element ( 10 mm ) powstaje z 24 wycinanek, więc żeby przyspieszyć prace chyba będę musiał zainwestować w tekturę modelarską 1mm
Już wygląda jakby mogła wyrzucić w środku nocy rozswietlajaca kule .
...50 ml wódki przed posiłkiem zabija wszystkie znane wirusy i bakterie.............1000 ml nawet te nieznane .....
Żeby udowodnić, że takie repliki naprawdę nie są trudne do wykonania, jeden z filmików gimnazjalisty https://www.youtube.com/watch?v=_5Sw-_uyA1E Znam chłopaka od 4 lat, corocznie oglądam jego repliki i widzę, jak się wyrabia manualnie w swoich pracach Aż strach pomyśleć, jak będą wyglądały jego prace za 10 lat