ok sciagnelem ta gre, teraz pol godziny mi sie cos ladowalo,myslalem ze ok,poczekam,a teraz znowu ku....na cos sie laduje,to jakas masakra
Kiedy bede mogl nawalac z lufy jakiejs?
yukon, nie lepiej było ściągnąć 'clienta' i 'patcha' ? Szybciej i wygodniej
Download Full Client (Version 8.4)(4.5 GB) http://worldoftanks.eu/en/update
Ja również trochę gram nick z gry to FrankiPL a w garażu jak na razie pzkpfw III/IV, VK360, Tygrys i rosyjski T-28 niestety jedyna droga do KV ale droga przez mękę nawet III tiery mnie biją. Ostatnio również gram trochę w War thunder
t-28 posiada niezłe działo niestety nie posiada pancerza wiec niema co liczyć na bezpośrednie konfrontacje na szczęście dość mobilny jest, A KV to tak samo nieporozumienie dopiero na KV-1S można coś zdziałać
Tylko natenczas konsekwentnie psują War Thunder i robią wszystko, żeby ta gra stała się ekonomiczną udręką bez posiadania premium.
WoT ma stanowczo za duży player-base żeby coś mogło mu zagrozić. Ludzie poinwestowali w tą grę za dużo by ją masowo rzucać, gaijin przespało okazję, teraz ciężko będzie z zabraniem dużej części rynku.
Wysoko Gałek nie jestem, bo poza ESL/CW ja w tę grę właściwie już nie gram.
Widzisz kolego w War Thunder jest odwrotnie do WoT im masz wyższy poziom to więcej zarabiasz tak więc dopiero przy 5-6 poziomie zaczynasz zarabiać co w wocie im wyżej tym słabiej. Tak tylko porównaj War Thunder do World of Warplanes nawet nie ma porówanania.