Mój kanał na YouTube
-
- Mł. Chorąży Sztab.
- Województwo: Wybierz
Mój kanał na YouTube
Długo czasu zbierałem się na to. Z wielką pasją podchodzę do wielu rzeczy. zwłaszcza, że w wszystko co robię staram się włożyć kawałek siebie (swojego serca). Nie raz zdarzyło mi się na mojej pasji przepłacić (szczerze nie żałuję, a nawet jestem z tego dumny). Często nie mam czasu na to co kocham, ale w końcu postanowiłem coś z tym zrobić. Założyłem swój kanał na YouTube. Po co? Bo mam pasję. Nie tylko do kopania. Nie ukrywam, że kanał ma mi pomóc w rozwijaniu siebie i poszerzeniu swojej wiedzy.
Do filmików (takie mam wrażenie), że wychodzą góra średnie. Nie jest to super jakość, z czasem się poprawię. Dajcie na forum lub na YT znać czego w nich brak jakby co.
Pozdrawiam
https://www.youtube.com/channel/UCGz6cB ... nFJpoPm7eA
Do filmików (takie mam wrażenie), że wychodzą góra średnie. Nie jest to super jakość, z czasem się poprawię. Dajcie na forum lub na YT znać czego w nich brak jakby co.
Pozdrawiam
https://www.youtube.com/channel/UCGz6cB ... nFJpoPm7eA
- yukon
- Administrator
- Has thanked: 604 times
- Been thanked: 651 times
- Kontakt:
Re: Mój kanał na YouTube
Kostek
,bimbeross odstaw na jakis czas,co to kurła test kosiarki spalinowej i monety z prlu? 

- Rating: 5.56%
„Bieszczadzkie Pompeje" pokryte „lawą" bujnej karpackiej roślinności.
- suchy
- Mł. Chorąży Sztab.
- Województwo: Śląskie
- Imię: Dawid
- Has thanked: 46 times
- Been thanked: 26 times
Na pewno musisz zmieniać muze w tle bo ta odyńcowa się zaraz znudzi, no i tematyka filmików....... na razie nic ciekawego na nich nie ma 

- Igła
- St. Chorąży Sztabowy
- Województwo: Brak
- alun
- ST.SIERZANT-SZTABOWY
- Województwo: Kujawsko-Pomorskie
- Imię: Artur
- Has thanked: 18 times
- Been thanked: 7 times
No jak kolega wyżej zmień muzykę lub bez bo ta jest lipna, a jak kopiesz to z kopania jakiś filmik wstaw. Pozdro
XP Deus daje rade 

- baży G2
- Zasłużony
- Województwo: Mazowieckie
- Imię: Krzysztof
- Has thanked: 66 times
- Been thanked: 157 times
Tak, koniecznie wstaw, jak to mówią będą Cię mieli na widelcu. i na fejsa od razu.
Ja dzisiejszych młodych nie ogarniam. Te dziwne filmiki i zgrzyt kosiarki mają Ci pomóc w rozwijaniu ? No chyba, że to było na próbę.
Pomijając już muzykę, to raczej nie pokazuj swoich rąk i szkockiej kraty tylko samego bohatera tematu.
...Ale nie depczcie przeszłości ołtarzy,
Choć macie sami doskonalsze wznieść;
Na nich się jeszcze święty ogień żarzy,
I miłość ludzka stoi tam na straży,
I wy winniście im cześć!
A.Asnyk
Choć macie sami doskonalsze wznieść;
Na nich się jeszcze święty ogień żarzy,
I miłość ludzka stoi tam na straży,
I wy winniście im cześć!
A.Asnyk
- jkdolar
- PLUTONOWY
- Województwo: Dolnośląskie
- Been thanked: 7 times

-
- Mł. Chorąży Sztab.
- Has thanked: 17 times
- Been thanked: 10 times
Wielkie dzięki Panowie za bardzo cenne rady. Nawet nie wiedziałem że mam taką samą muzykę
Fakt dopiero się uczę na YT, ale chciałem przekazać trochę tego co robię i podzielić się swoją skromną opinią.
Co do kosy, nie wszystkich stać na sprzęt z wyższej półki, lub im nie jest potrzebny (mnie nie stać).
Do monet z PRL-u mam sentyment. Jako dziecko bawiłem się nimi i podziwiałem je. Więc jako już dorosły facet mam do nich sentyment (choć w świecie kolekcjonerów to śmiech na sali, ale zawsze komuś poprawię humor).
Wszelkie dalsze uwagi od Was są dla mnie cenne i dziękuję za nie, w przyszłości postaram się zapewnić lepszą jakość moich filmów (trochę to potrawa).
Co do wykopków nie raz jestem tak zmęczony robotą, że po pracy jedynie o czym marzę to kąpiel, zjedź i spać. Nie wspominając o tym, że mam pecha i nic ciekawego nie znalazłem (choć może dla mnie nic ciekawego).
Dziś wrzuciłem test z tanią saperką z Allegro. Niestety muzyka dalej ta sama
.
https://www.youtube.com/watch?v=YAe9QaPcLIg&t=7s

Co do kosy, nie wszystkich stać na sprzęt z wyższej półki, lub im nie jest potrzebny (mnie nie stać).
Do monet z PRL-u mam sentyment. Jako dziecko bawiłem się nimi i podziwiałem je. Więc jako już dorosły facet mam do nich sentyment (choć w świecie kolekcjonerów to śmiech na sali, ale zawsze komuś poprawię humor).
Wszelkie dalsze uwagi od Was są dla mnie cenne i dziękuję za nie, w przyszłości postaram się zapewnić lepszą jakość moich filmów (trochę to potrawa).
Co do wykopków nie raz jestem tak zmęczony robotą, że po pracy jedynie o czym marzę to kąpiel, zjedź i spać. Nie wspominając o tym, że mam pecha i nic ciekawego nie znalazłem (choć może dla mnie nic ciekawego).
Dziś wrzuciłem test z tanią saperką z Allegro. Niestety muzyka dalej ta sama

https://www.youtube.com/watch?v=YAe9QaPcLIg&t=7s
-
- Szeregowy
- Województwo: Lubuskie
- Imię: TurboCoxOS
- Kontakt:
Moj kanal na YouTube
Wlasnie specjalnie nagrywam od poczatku gry poniewaz jak ktos czegos nie bedzie wiedzial to bedzie zagladal na moj kanal