Machnąłem się przy sprzątaniu wątku za co przepraszam i na szybko zamieszczam link do filmu:
[youtube]
http://www.youtube.com/watch?v=nu6t9YmH ... ture=share[/youtube]
Wątek posprzątałem i uczulam, żeby dwa razy pomyśleć zanim się coś napisze, szczególnie jeśli ma być to "chwalenie się" swoimi poglądami. Jesteśmy wszyscy na forum publicznym i mamy prawo do wolności wypowiedzi, korzystajmy z niego - ale myślmy przy tym. Wszelkie wpisy nie wnoszące nic konkretnie odnoszącego się do zamieszczonego filmu a poruszające tematy wszelkiego -zmu będą kasowane bez podania przyczyn.
Nie jest to forum do prowadzenia dyskusji politycznych, siania nienawiści i w ogóle poruszania się w takich tematach - od tego są inne strony np. forum onetu i jeśli ktoś potrzebuje się podzielić informacjami jaki ma osobisty stosunek do różnych nacji - niech to robi tam, a najlepiej wcale.
Szanujmy forum i nie srajmy za przeproszeniem do własnego gniazda, bo po co to potrzebne?
Jeśli ktoś ma obiekcje - niech pisze na priv, nie będziemy prowadzić tutaj żadnych tłumaczeń.
Zapraszam to trzeźwego komentowania filmu, ja niestety nie mam czasu żeby go obejrzeć teraz, ale spróbuję się ustosunkować za kilka dni.
Pozdrawiam