Zniesławienie - izraelskie przedpoborowe wycieczki do Polski

Nasza pasja w prasie, literaturze, filmach...
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
wolfram
Generał Dywizji
Generał Dywizji
Województwo: Wybierz

Re: Zniesławienie - izraelskie przedpoborowe wycieczki do Po

Post autor: wolfram »

Cholera , flm zablokowany w Irlandowni wiec sobie nie obejrze :sad:
Szkoda ... bo chcialbym sie nieco podszkolic :-D
Wilki nie przejmują się tym co o nich sądzą barany...
Awatar użytkownika
didi
ST-SIERZANT
ST-SIERZANT

Post autor: didi »

Według mnie, po obejrzeniu fragmentu pierwszego filmu, jest to czysta prowokacja. Nie wierzę że młodzież izraelska jest tak ograniczona.
Awatar użytkownika
MKF
Główny moderator
Główny moderator
Kontakt:

Post autor: MKF »

Machnąłem się przy sprzątaniu wątku za co przepraszam i na szybko zamieszczam link do filmu:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nu6t9YmH ... ture=share[/youtube]
Wątek posprzątałem i uczulam, żeby dwa razy pomyśleć zanim się coś napisze, szczególnie jeśli ma być to "chwalenie się" swoimi poglądami. Jesteśmy wszyscy na forum publicznym i mamy prawo do wolności wypowiedzi, korzystajmy z niego - ale myślmy przy tym. Wszelkie wpisy nie wnoszące nic konkretnie odnoszącego się do zamieszczonego filmu a poruszające tematy wszelkiego -zmu będą kasowane bez podania przyczyn.
Nie jest to forum do prowadzenia dyskusji politycznych, siania nienawiści i w ogóle poruszania się w takich tematach - od tego są inne strony np. forum onetu i jeśli ktoś potrzebuje się podzielić informacjami jaki ma osobisty stosunek do różnych nacji - niech to robi tam, a najlepiej wcale.
Szanujmy forum i nie srajmy za przeproszeniem do własnego gniazda, bo po co to potrzebne?
Jeśli ktoś ma obiekcje - niech pisze na priv, nie będziemy prowadzić tutaj żadnych tłumaczeń.
Zapraszam to trzeźwego komentowania filmu, ja niestety nie mam czasu żeby go obejrzeć teraz, ale spróbuję się ustosunkować za kilka dni.
Pozdrawiam
Gudziuk
SPEC
SPEC

Post autor: Gudziuk »

Powiem szczerze po obejrzeniu tego, aż ciężko jest cokolwiek napisać. Według mnie proponuje zamknąć wątek, aby durnych komentarzy nie było i wydaje mi się, że cały film podsumowują słowa jednego Żyda z filmu "Niemcy to zaczęli, a my to kontynuujemy".
Lepiej być głupcem wśród mędrców niż mędrcem wśród głupców
Awatar użytkownika
didi
ST-SIERZANT
ST-SIERZANT

Post autor: didi »

Obejrzyjcie całość bo tamten to są fragmenty wyrwane z kontekstu http://www.youtube.com/watch?v=tr8YnNaK23Y jest 8 odcinków.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Media i literatura”