Zamówiłem kilka silikonowych etui na próbę, jeżeli jest więcej zainteresowanych to zamówię więcej - tanie to nie będzie

A możesz zdradzić tajemnicę ile?Denar pisze:Zamówiłem kilka silikonowych etui na próbę, jeżeli jest więcej zainteresowanych to zamówię więcej - tanie to nie będzie
A jak czytasz to z podkowy, mi sie wydaje, że ona bardziej kierunek pokazuje.Denar pisze:Gudziuk wszedłeś nie w ten wątek co trzeba. Wyświetlacz każdego wykrywacza jest "za" słuchawkami. Aby uzyskać duże głębokości używaj najlepiej GMP, czułość tak wysoko jak się da, TXPower na 3, BG na śledzenie. Lepiej zostać na podkowie, głębokość zalegania będziesz wyczuwał wraz ze znajomością sprzętu a i w dużej mierze można to czytać z podkowy.
Sugeruję przeniesienie się do właściwego wątku.
Nie rozumiem co chciałeś powiedzieć?irekszpodel pisze:Kolega ma super wykrywacz ,ja nawet jak zakopie guzik na 35 cm to i tak go nie widzi. Pewnie po paru dniach zachwyt nowym wykrywaczem minie, to i dołek będzie płytszy.
Dzisiaj pojechałem tak jak mówiłeś, a co powiesz o tej cewce DD, tylko nie mów, że jest taniaDenar pisze:Co do czytania podkowy to zrób parę prób z różnymi przedmoitami i patrz jaką będziesz miał reakcję. Wybrałeś mało interesujący program, Basic 1 jest dla początkujących, na monety używaj GMP czyli program drugi i podrasuj go tak jak opisałem wcześniej.