Quasar ARM

Samoróbki i pomysły na własne wykrywacze
Awatar użytkownika
slawek153
Kapitan
Kapitan
Posty: 780
Rejestracja: 9 lip 2017, o 15:49
Województwo: Mazowieckie
Imię: Sławek

Re: Quasar ARM

Post autor: slawek153 » 3 wrz 2018, o 20:28

Igła pisze:
3 wrz 2018, o 20:16
8 om, 0,5 W
Powinno być 50 Ohm
Igła
ST-KAPRAL
ST-KAPRAL
Posty: 59
Rejestracja: 20 kwie 2018, o 21:02
Województwo: Wybierz

Re: Quasar ARM

Post autor: Igła » 3 wrz 2018, o 21:01

Taki gotowy kupiłem z ua, anteny też nie ma przylutowanej ale na tel odbiera czyściutko
Igła
ST-KAPRAL
ST-KAPRAL
Posty: 59
Rejestracja: 20 kwie 2018, o 21:02
Województwo: Wybierz

Re: Quasar ARM

Post autor: Igła » 3 wrz 2018, o 21:41

slawek153 jak możesz to podrzuć link do właściwego głośnika
rkobra
Mł. Chorąży Sztab.
Mł. Chorąży Sztab.
Posty: 337
Rejestracja: 7 sty 2016, o 19:44
Województwo: Wybierz

Re: Quasar ARM

Post autor: rkobra » 3 wrz 2018, o 21:55

Igła
ST-KAPRAL
ST-KAPRAL
Posty: 59
Rejestracja: 20 kwie 2018, o 21:02
Województwo: Wybierz

Re: Quasar ARM

Post autor: Igła » 3 wrz 2018, o 23:33

:spoko:
marecki
St. Szeregowy
St. Szeregowy
Posty: 13
Rejestracja: 29 sie 2018, o 06:51
Województwo: Świętokrzyskie

Re: Quasar ARM

Post autor: marecki » 4 wrz 2018, o 00:10

Poszukaj gdzieś na smieciach elektronicznych słuchawek komputerowych .Są tam płaskie 2 glosniki 32 om 0.5w.mnie się sprawdza
Brivido
Szeregowy
Szeregowy
Posty: 3
Rejestracja: 2 wrz 2018, o 21:09
Województwo: Małopolskie

Re: Quasar ARM

Post autor: Brivido » 20 wrz 2018, o 01:57

Chętnie kupię płytkę 0.6 i ew jakieś podzespoły do niego :)
Awatar użytkownika
slawek153
Kapitan
Kapitan
Posty: 780
Rejestracja: 9 lip 2017, o 15:49
Województwo: Mazowieckie
Imię: Sławek

Re: Quasar ARM

Post autor: slawek153 » 20 wrz 2018, o 06:05

Brivido pisze:
20 wrz 2018, o 01:57
Chętnie kupię płytkę 0.6 i ew jakieś podzespoły do niego :)
Skontaktuj się z Łukaszem o nicku, Rkobra
ERTYUI
KAPRAL
KAPRAL
Posty: 29
Rejestracja: 5 paź 2015, o 07:14
Województwo: Wybierz

Re: Quasar ARM

Post autor: ERTYUI » 22 wrz 2018, o 09:14

Quasar ruszy na stm32f100c8t6?
rkobra
Mł. Chorąży Sztab.
Mł. Chorąży Sztab.
Posty: 337
Rejestracja: 7 sty 2016, o 19:44
Województwo: Wybierz

Re: Quasar ARM

Post autor: rkobra » 22 wrz 2018, o 20:33

ERTYUI pisze:
22 wrz 2018, o 09:14
Quasar ruszy na stm32f100c8t6?
Masz taki czy dopiero kupujesz?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ERTYUI
KAPRAL
KAPRAL
Posty: 29
Rejestracja: 5 paź 2015, o 07:14
Województwo: Wybierz

Re: Quasar ARM

Post autor: ERTYUI » 23 wrz 2018, o 08:09

Już mam.
abadon11
St. Szeregowy
St. Szeregowy
Posty: 18
Rejestracja: 4 lut 2015, o 21:41
Województwo: Wybierz

Re: Quasar ARM

Post autor: abadon11 » 27 wrz 2018, o 18:03

A pochwalę się wystruganiem bieda sztycy do quasara, ala xp deus.
Pomysł skopiowany nie ukrywam od kolegi NIKT1313 ,który to pochwalił się tym pomysłem jakiś czas temu w tym wątku .
Wydruki 3d czyli podłokietnik rękojeść i dolna sztyca na drukarce Anet A8 która to kosztowała mnie 500 zł z wysyłką :) reszta to monopod Camrock.
Stelaż sprawuje się wyśmienicie jest wygodny lekki i waży mało, a przy tym jest odpowiednio wytrzymały .
Zdjęcia ale niestety słabej jakości.

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
slawek153
Kapitan
Kapitan
Posty: 780
Rejestracja: 9 lip 2017, o 15:49
Województwo: Mazowieckie
Imię: Sławek

Re: Quasar ARM

Post autor: slawek153 » 27 wrz 2018, o 18:57

Dolna część sztycy ta plastykowa, nie za krótka???
abadon11
St. Szeregowy
St. Szeregowy
Posty: 18
Rejestracja: 4 lut 2015, o 21:41
Województwo: Wybierz

Re: Quasar ARM

Post autor: abadon11 » 27 wrz 2018, o 19:02

43cm w całości z pla.
NIKT1313
Porucznik
Porucznik
Posty: 622
Rejestracja: 18 maja 2016, o 09:14
Województwo: Brak

Re: Quasar ARM

Post autor: NIKT1313 » 27 wrz 2018, o 19:21

Kolego @abadon11 nie przesadzaj z tą bieda sztycą bo to bardzo fajne - trwałe i porządne konstrukcje twoja widzę też . Możesz dać plik do uchwytu cewki? do wydruku? Ja mam w końcu drukarkę 3d ale mam ANETE A6 :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Samoróbki i patenty”