Przypomniałeś mi jak to Wania, po zdobyciu Berlina, pierwsze kroki skierował do burdelu.
Po wszystkim bez słowa zbiera się do wyjścia. Na co lekkich obyczai Truda, z lekką trwogą pyta - Wania!!! a dzieńgi ???
Wania poprawił pas, obciągnął jak trzeba mundur, poprawił furażerkę i salutując krótko oświadczył
- Ruskij sałdat, dziengów nie bierot!
"Idź przez życie z podniesionym czołem, a nie z zadartym nosem." Magdalena Samozwaniec.
Do dziś pamiętam mój "pierwszy raz" z kondomem, miałem 16 lat albo coś około. Poszedłem do sklepu kupić paczkę prezerwatyw. Za ladą stała przepiękna kobieta, która najprawdopodobniej wiedziała, że nie mam doświadczenia w "tych" kwestiach. Podała mi paczkę i zapytała, czy wiem, jak tego używać. Szczerze odparłem: nie. Tak więc otworzyła paczkę, wyjęła jednego i rozwinęła na kciuku, po czym poleciła sprawdzić, czy jest na miejscu i czy mocno się trzyma. Najprawdopodobniej musiałem wyglądać na osobę, która nie do końca zrozumiała to, co powiedziała, więc rozejrzała się po sklepie, podeszła do drzwi i zamknęła je. Chwyciła mnie za rękę i wciągnęła na zaplecze, gdzie zdjęła z siebie bluzkę. Po chwili zdjęła też stanik. Spojrzała na mnie i zapytała: Czy to cię podnieca? No cóż, byłem tak zaskoczony tym wszystkim, że tylko kiwnąłem głową. Wtedy powiedziała, że czas nałożyć prezerwatywę. Kiedy ją nakładałem, ona zrzuciła spódniczkę, zdjęła majteczki i położyła się na stole. No dawaj, powiedziała, nie mamy zbyt wiele czasu. Tak więc położyłem się na niej. To było cudowne, szkoda, że nie wytrzymałem zbyt długo... PUF, i było po sprawie...
Spojrzała się na mnie przerażona:
"Jesteś pewien, że nałożyłeś prezerwatywę?"
Odpowiedziałem tylko "No pewnie" i podniosłem kciuk, by jej pokazać.
Rosjanin zlowil zlota rybke.
-Wypusc mnie a spelnie twoje trzy zyczenia.
-Nie. Zjem cie.
-No co ty nie chcesz byc np. bogaty?
-Nie! Chce cie zjesc.
-No ale pomysl masz trzy zyczenia! Moze jakis dom czy samochod?
-NIE! Opier...e cie
-Ej no spokojnie a moze medal chcesz?
-Meeedaaallll? Chce! A jaki?
-Bohatera Zwiazku Radzieckiego!!!
-Ooooo kuuutwaaa ....chce
Trzask prask rybka znikla a Iwan stoi we mgle.
Po chwili mgla opada Iwan sciska w garsci ppsz41 dookola pelno martwych soldatow po prawej znak STALINGRAD a od frontu naciera na niego kompania giermancow! ..........
-OOOOOO JOOOB TWOJU MAC.... posmiertny suka dala
to juz nawet w PL,takie marsze sa?i to w Rzeszowie ostatnim bastionie normalnosci
nie wracam
jak zwykle,lesby i te ktore mysla ze beda zgwalcone, to najwieksze pasztety