Najlepsze kawaly(tylko kozaki)
-
- SPEC
- Województwo: Wybierz
Re: Najlepsze kawaly(tylko kozaki)
Na przesłuchaniu policjant mówi
- To niech pan opowie jak to było
- No kazali mi się oprzeć o maskę samochodu i wypiąć
- Napastowali pana?
- Nie..na sucho pojechali.
Policja złapała dwóch handlarzy narkotyków i zaprowadziła ich przed sąd.
Sędzia do nich:
- Wiecie, co, chłopaki? Wyglądacie mi generalnie na porządnych, więc dam wam jedną szansę. Wypuszczę was, ale pod warunkiem, że przekonacie ileś osób, aby przestały brać narkotyki. No więc już idźcie i jutro stawcie się u mnie i powiedzcie mi o swoich dokonaniach. Nazajutrz obaj przychodzą.
- No i jak? - pyta sędzia pierwszego z nich.
- No udało mi się 17 ludzi odciągnąć od narkotyków.
- Oo, to nieźle, a w jaki sposób to zrobiłeś?
- No normalnie. Narysowałem im dwa kółka - "O" i "o". Jedno większe, drugie mniejsze. No i wytłumaczyłem im, że to większe to jest mózg człowieka który nie bierze, a to mniejsze to mózg człowieka, który ćpa.
- No to bardzo sprytnie. To zgodnie z umową jesteś wolny. A ty? Ilu ludzi przekonałeś? - zwraca się do drugiego.
- 75 osób.
- Ile?! A w jaki sposób?
- No bardzo podobnie jak kolega. Tez narysowałem im dwa kółka - "o" i "O" i powiedziałem, że to mniejsze to jest ich odbyt zanim trafią za narkotyki do pudła...
- To niech pan opowie jak to było
- No kazali mi się oprzeć o maskę samochodu i wypiąć
- Napastowali pana?
- Nie..na sucho pojechali.
Policja złapała dwóch handlarzy narkotyków i zaprowadziła ich przed sąd.
Sędzia do nich:
- Wiecie, co, chłopaki? Wyglądacie mi generalnie na porządnych, więc dam wam jedną szansę. Wypuszczę was, ale pod warunkiem, że przekonacie ileś osób, aby przestały brać narkotyki. No więc już idźcie i jutro stawcie się u mnie i powiedzcie mi o swoich dokonaniach. Nazajutrz obaj przychodzą.
- No i jak? - pyta sędzia pierwszego z nich.
- No udało mi się 17 ludzi odciągnąć od narkotyków.
- Oo, to nieźle, a w jaki sposób to zrobiłeś?
- No normalnie. Narysowałem im dwa kółka - "O" i "o". Jedno większe, drugie mniejsze. No i wytłumaczyłem im, że to większe to jest mózg człowieka który nie bierze, a to mniejsze to mózg człowieka, który ćpa.
- No to bardzo sprytnie. To zgodnie z umową jesteś wolny. A ty? Ilu ludzi przekonałeś? - zwraca się do drugiego.
- 75 osób.
- Ile?! A w jaki sposób?
- No bardzo podobnie jak kolega. Tez narysowałem im dwa kółka - "o" i "O" i powiedziałem, że to mniejsze to jest ich odbyt zanim trafią za narkotyki do pudła...
Lepiej być głupcem wśród mędrców niż mędrcem wśród głupców
- loopess
- Moderator
- Województwo: Łódzkie
- Imię: Michał
Re: Odp: Najlepsze kawaly(tylko kozaki)
Zapierdziela facet autostradą na złamanie karku...nagle w radiu słyszy komunikat " uwaga,autostradą A4 jedzie jakiś wariat pod prąd..." facet tak ogląda się to w jedną to w drugą stronę i w końcu mruczy pod nosem...żeby to k..wa jeden...
Dawno,dawno temu była sobie mała wiska którą regularnie napadał paskudny smok. Wstrętna bestia paliła domostwa i pożerała dziewice,w końcu w okolicy nie było już drzew na odbudowę domów,a i dziewice się już kończyły,wiec zebrali się wszyscy pozostali mieszkańcy wioski i postanowili coś uradzić. Po naradzie doszli do wniosku że trzeba coś zrobić z tym smokiem,postanowili więc zrobić zrzutkę i wynająć jakiegoś rycerza aby zgładził smoka. Tydzień drogi od wioski mieszkał bardzo znany rycerz,więc wybrali się do niego,opowiedzieli że smok że dziewice pożera,domostwa pali...rycerz pomyślał i mówi że ok,ale musi się ze dwa tygodnie przygotowywać. Chłopi pomyśleli że to za długo i pojechali do innego rycerza,mniej znanego trzy dni drogi od wioski i opowiedzieli że smok że dziewice pożera,domostwa pali...rycerz pomyślał i mówi że ok,ale musi się tydzień przygotowywać. Chłopi pomyśleli żto i tak za długo,więc pojechali do takiego zupełnie mało znanego rycerza,dzień drogi od wioski i opowiedzieli że smok że dziewice pożera,domostwa pali...rycerz pomyślał i szybko złapał miecz,zbroję i wskoczył na konia...chłopi go pytają,co tak prędko,bez żadnych przygotowań? A on na to ...tu nie ma się co przygotowywać,tu trza kó.wa sp....lać...
Jak są byki to paplałem z Tapatalka
Dawno,dawno temu była sobie mała wiska którą regularnie napadał paskudny smok. Wstrętna bestia paliła domostwa i pożerała dziewice,w końcu w okolicy nie było już drzew na odbudowę domów,a i dziewice się już kończyły,wiec zebrali się wszyscy pozostali mieszkańcy wioski i postanowili coś uradzić. Po naradzie doszli do wniosku że trzeba coś zrobić z tym smokiem,postanowili więc zrobić zrzutkę i wynająć jakiegoś rycerza aby zgładził smoka. Tydzień drogi od wioski mieszkał bardzo znany rycerz,więc wybrali się do niego,opowiedzieli że smok że dziewice pożera,domostwa pali...rycerz pomyślał i mówi że ok,ale musi się ze dwa tygodnie przygotowywać. Chłopi pomyśleli że to za długo i pojechali do innego rycerza,mniej znanego trzy dni drogi od wioski i opowiedzieli że smok że dziewice pożera,domostwa pali...rycerz pomyślał i mówi że ok,ale musi się tydzień przygotowywać. Chłopi pomyśleli żto i tak za długo,więc pojechali do takiego zupełnie mało znanego rycerza,dzień drogi od wioski i opowiedzieli że smok że dziewice pożera,domostwa pali...rycerz pomyślał i szybko złapał miecz,zbroję i wskoczył na konia...chłopi go pytają,co tak prędko,bez żadnych przygotowań? A on na to ...tu nie ma się co przygotowywać,tu trza kó.wa sp....lać...
Jak są byki to paplałem z Tapatalka
Wycinanie,frezowanie i grawerowanie cnc w materiałach drewnopochodnych tworzywach sztucznych oraz aluminium.
Grawerowanie oraz cięcie ploterem laserowym co2.
WWW.LOOP-TECH.PL
Grawerowanie oraz cięcie ploterem laserowym co2.
WWW.LOOP-TECH.PL
- Festung
- SPEC

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Gdybym był cukierkiem jaki miałbym smak?
Byłbym twardym cukierkiem, innych opcji brak!
Dlaczego twardym skąd wybór taki?
One się wszystkim dają we znaki.
Stara szakala bajka.....
Byłbym twardym cukierkiem, innych opcji brak!
Dlaczego twardym skąd wybór taki?
One się wszystkim dają we znaki.
Stara szakala bajka.....
- człowiekpiachu
- Generał Dywizji
- Województwo: Kujawsko-Pomorskie
Chyba nie było...bo to już 17 strona. 
Uwolnić Orkę IV.

Uwolnić Orkę IV.

Każdy ma prawo do własnego zdania.
- Dżulka
- Generał Broni
sorry za jakość 8-)
"Idź przez życie z podniesionym czołem, a nie z zadartym nosem." Magdalena Samozwaniec.
- vel skansen
- Porucznik
- vel skansen
- Porucznik
...można również ten post podpiąć pod:Stare tablice ostrzegawcze, informacyjne itp.
vel...
- wolfram
- Generał Dywizji
Jak to jaka ?? Toz to szafka agenta "Tomka" z przebieralni w CBAvel skansen pisze:A o jaką tu pracę chodziło![]()
.
Ma ktoś pomysł?

Wilki nie przejmują się tym co o nich sądzą barany...
- Dżulka
- Generał Broni
Tu powinnam dobyć mojej ulubionej patelni, ale obrócę to w żart odpowiedni wątkowi... rozpracowałam agentahatsan38 pisze:Jak to jaka ?? Toz to szafka agenta "Tomka" z przebieralni w CBAvel skansen pisze:A o jaką tu pracę chodziło![]()
.
Ma ktoś pomysł?... pozostaje pytanie : Co robila tam nasza Julcia
![]()
![]()

"Idź przez życie z podniesionym czołem, a nie z zadartym nosem." Magdalena Samozwaniec.
- Betty
- Porucznik
...i natknęłaś się na tą tablicę ???Dżulia pisze:Tu powinnam dobyć mojej ulubionej patelni, ale obrócę to w żart odpowiedni wątkowi... rozpracowałam agentahatsan38 pisze:Jak to jaka ?? Toz to szafka agenta "Tomka" z przebieralni w CBAvel skansen pisze:A o jaką tu pracę chodziło![]()
.
Ma ktoś pomysł?... pozostaje pytanie : Co robila tam nasza Julcia
![]()
![]()

-
- SPEC
No dziewczyny idziecie po bandzie

- Dżulka
- Generał Broni
Betty pw
o tablicach nie rozmawiam publicznie 

- yukon
- Administrator
- Kontakt:
W warsztacie samochodowym klient siedzi w fotelu i czyta gazetę, a na kanale stoi samochód. Przychodzi mechanik i zabiera się za auto. Po chwili mówi do klienta:
- Przydałoby się wymienić świece.
- To wymieniaj pan, tylko szybko.
No to mechanik czuje, że złapał frajera i nawija dalej:
- Pasek rozrządu też do wymiany. Klocki i tarcze też. I płyn hamulcowy, i w chłodnicy, i wycieraczki...
- Wymieniaj pan, tylko szybciej, bo nie mam czasu.
Mechanik skończył, odstawił samochód i mówi:
- No, gotowe.
Na to klient pokazując na samochód stojący przed warsztatem:
- No to bierz się pan teraz za mój.
Boss i Pigor to co chcecie jeszcze cos ponaprawiac? :rotfl:
- Przydałoby się wymienić świece.
- To wymieniaj pan, tylko szybko.
No to mechanik czuje, że złapał frajera i nawija dalej:
- Pasek rozrządu też do wymiany. Klocki i tarcze też. I płyn hamulcowy, i w chłodnicy, i wycieraczki...
- Wymieniaj pan, tylko szybciej, bo nie mam czasu.
Mechanik skończył, odstawił samochód i mówi:
- No, gotowe.
Na to klient pokazując na samochód stojący przed warsztatem:
- No to bierz się pan teraz za mój.
Boss i Pigor to co chcecie jeszcze cos ponaprawiac? :rotfl:
„Bieszczadzkie Pompeje" pokryte „lawą" bujnej karpackiej roślinności.
- Toke
- Porucznik
Wraca mąż z delegacji trochę wcześniej niż zawsze. Wchodzi do sypialni a tam w łóżku leży obcy nagi facet.
Pyta się go:
- Gdzie moja żona?
A on odpowiada przerażony:
- W łazience, bierze prysznic.
Mąż na to:
- Ja schowam się w szafie i zobaczę co żona zrobi, a ty bądź cicho!
Wraca żona w podomce i mówi do gościa w łóżku:
- Bierz mnie teraz, mocno, brutalnie, aż się posikam...
A gość:
- Otwórz szafę, to się posrasz...
Rysiu wsiadł do tramwaju i przysiadł się do zakonnicy. Bardzo mu się spodobała i zaczął ja bajerować, ona jednak zgasiła go słowami:
- Wybacz, nie mogę oddać się mężczyźnie, ponieważ jestem oddana tylko i wyłącznie Bogu.
Na następnym przystanku wysiadła, tramwaj dojechał do pętli, gdy zdołowany Rysiu wysiadał, tramwajarz zaczepił go mówiąc:
- Słuchaj, mogę ci powiedzieć o tej zakonnicy coś, co cię zainteresuje...
- Tak, co takiego? - odparł podekscytowany Rysiu
- Ona ma taki zwyczaj, ze często o północy można ją zastać samotnie modlącą się i medytującą na cmentarzu.
Rysiowi nie trzeba było dwa razy powtarzać. Ubrał się w białą szatę, którą pomalował odblaskową farba, przykleił sobie sztuczną brodę i o północy wyruszył na cmentarz, było ciemno, ale dostrzegł kształty klęczącej zakonnicy
- To ja Bóg - rzekł - twoje modły zostały wysłuchane, wybrałem Ciebie i chce żebyś mi się oddala
- Och panie, dobrze - odparła zakonnica - ale proszę, zróbmy to analnie, bo w klasztorze matka przełożona przeprowadza rutynowa kontrole dziewictwa!
Uradowany facet zabrał się do dzieła, a po skończonej zabawie zerwał z siebie szatę i krzyknął z uśmiechem:
- Ha! Ha! To ja Rysio!
Widząc to zakonnica zerwała sutannę i krzyknęła z uśmiechem:
- Ha! Ha! To ja tramwajarz!
Pyta się go:
- Gdzie moja żona?
A on odpowiada przerażony:
- W łazience, bierze prysznic.
Mąż na to:
- Ja schowam się w szafie i zobaczę co żona zrobi, a ty bądź cicho!
Wraca żona w podomce i mówi do gościa w łóżku:
- Bierz mnie teraz, mocno, brutalnie, aż się posikam...
A gość:
- Otwórz szafę, to się posrasz...
Rysiu wsiadł do tramwaju i przysiadł się do zakonnicy. Bardzo mu się spodobała i zaczął ja bajerować, ona jednak zgasiła go słowami:
- Wybacz, nie mogę oddać się mężczyźnie, ponieważ jestem oddana tylko i wyłącznie Bogu.
Na następnym przystanku wysiadła, tramwaj dojechał do pętli, gdy zdołowany Rysiu wysiadał, tramwajarz zaczepił go mówiąc:
- Słuchaj, mogę ci powiedzieć o tej zakonnicy coś, co cię zainteresuje...
- Tak, co takiego? - odparł podekscytowany Rysiu
- Ona ma taki zwyczaj, ze często o północy można ją zastać samotnie modlącą się i medytującą na cmentarzu.
Rysiowi nie trzeba było dwa razy powtarzać. Ubrał się w białą szatę, którą pomalował odblaskową farba, przykleił sobie sztuczną brodę i o północy wyruszył na cmentarz, było ciemno, ale dostrzegł kształty klęczącej zakonnicy
- To ja Bóg - rzekł - twoje modły zostały wysłuchane, wybrałem Ciebie i chce żebyś mi się oddala
- Och panie, dobrze - odparła zakonnica - ale proszę, zróbmy to analnie, bo w klasztorze matka przełożona przeprowadza rutynowa kontrole dziewictwa!
Uradowany facet zabrał się do dzieła, a po skończonej zabawie zerwał z siebie szatę i krzyknął z uśmiechem:
- Ha! Ha! To ja Rysio!
Widząc to zakonnica zerwała sutannę i krzyknęła z uśmiechem:
- Ha! Ha! To ja tramwajarz!
"Naród, który nie szanuje swej przeszłości nie zasługuje na szacunek teraźniejszości i nie ma prawa do przyszłości."
Józef Piłsudski
Józef Piłsudski
-
- SPEC
Przychodzi zmartwiona zakonnica do ginekologa i mówi, że jej z intymnej części ciała znaczki pocztowe wypadają. Lekarz wiele sie nie zastanawiając kładzie zakonnice, gdzie trzeba i bada. Po chwili mówią:
- Mam dla Pani dobrą wiadomość to nie są znaczki pocztowe, ale naklejki od bananów.
Syn do Ojca:
- Tato jaka to jest za część ciała kobiety w kreskę zaczynająca sie na P?
- Poziomo czy Pionowo?
- Poziomo
- A to pysk.
- Mam dla Pani dobrą wiadomość to nie są znaczki pocztowe, ale naklejki od bananów.
Syn do Ojca:
- Tato jaka to jest za część ciała kobiety w kreskę zaczynająca sie na P?
- Poziomo czy Pionowo?
- Poziomo
- A to pysk.